Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Dyrektore - jarasz mnie okrutnie.

Polecane posty

CarrieBradshaw.- wychodze z zalozenia ze to co ktoś pisze odzwierciedla charakter danej osoby..No chyba że ktos jest sztuczny i nienaturalny jak Ty:P A tak na marginesie -jakim cudem "jara" Cie dyrektore skoro go nie znasz?:P

Bo carrie umie czytać w myślach osoby, z którą pisze. Nie wiedziałaś? :-P Ja już kiedyś nawet założyłam topic, w którym napisałam, kim jest Carrie. Ale jednak tutaj ludzie nie znają się na ironii i mnie zbesztali :-D

a ze sie tak wtrace i powroce. mam pytanie. psp ma monopol na gumowe penisy i biseksualizm w calej polsce czy tylko w swoim wojewodztwie?

Gość oczywiście że nie ma
tylko wy nie robcie z siebie idiotek twierdząc, ze macie wyjebane jajca na to co ona pisze i że nie śledzicie z zapartym tchem topiku alkoholowego, sprawdzając czy moze nie ma na was nagonki :D

wybacz, ale nie chce mi sie czytac tego pieprzenia wkolko na jedno kopyto. owszem czasami wchodze i czytam przewaznie w nocy jak sie ciagle utrzymuje na gorze i nie ma nic innego ciekawego. nie nazwalabym tego sledzenia kazdego wpisu z zapartycm tchem. za to widze, ze wy sledzicie nasz kazdy ruch z zapartym tchem :D nie mierzcie nas swoja miara ok? pytanie tylko czy mam doczynienia z psp we wlasnej osobie czy wyslala to szpiegowania swoje psy?

Gość moze napisz mejla do
modliszki, z chęcią ci odpowie, nieprawdaż?

to bylo pytnie do ciebie :D ale skoro nie masz cywilnej odwagi sie zalogowac to trudno 🖐️

Gość moze napisz mejla do modliszki
pisz pisz, nie krępuj się, na pewno się dowiesz kto jeszcze cie nie trawi

o tak tak tak.. napisze!!! nie moge po nocach spac, bo ciagle sie zastanawiam ktory to nołlajf z alkoholowego mnie nie trawi! trafilas w 10 :D juz lepiej?

Gość njckdhjsiofjaskldc
z czym on moze tak jarac laske???/Tym że udaje kogos kim nie jest:) A Ty zobaczyłas durna fotke i bmw i co myslisz że Cię nią przewiezie?????????????Naiwniara i tak to nie jego

Gość faceciiii
podbiję bo uważam dyrektore za najgłupszy projekt na tym forum

Gość zakochana bez pamięci :-)
up