Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz kafeterianki

przez kafeterie mojej babie odbilo

Polecane posty

Gość maz kafeterianki

jakis czas temu pisala tu ze maz jaej nie rozumie, nie opiekuje sie dzieckiem a ona jest smutna i zaniedbana. cholera jasna, kocham moja zone jaka jest, zajmuje sie dzieckiem jak umiem, pracuje po 12 h i weekendy zebysmy mieli wlasny dom a tu jedna z druga napisaly slowko a ta zostawia mi mala i leci do kosmetyczki np. Kurde moja zopna jest piekna, ani fryzjer a jni kosmetyczka jej nie potrzebne, po co wydaje kase ktora odkladamy na cos takiego-rozumiem gdyby byla paszczetem ale tak... pozatym jak pracuje 12 godz+godzina do domu to chce chociaz chwile w domu odsapnac, a ta mi Mala na rece i ucieka. Zastanowcie sie kafeterianki co komu doradzacie

Gość dftgyuio
marne prowokatejszyn :O taaaa i powiedziała Ci : wiesz Mężu , mam dość i zamiast z Tobą porozmawiać jak rozwiązać problemy tu napisałam posta na kafeterie. Wejdź i poczytaj co myślę i jak się czuję. To temat "...." Śmieszne :D

Gość i bardzo dobrze
zrobiles dzieciaka to terax baw

Gość maz kafeterianki
po prostu czasem zerkam co pisze

Gość a ona odsapnąć nie potrzebuje?

Gość JEJ !
Jak ja się cieszę, że mój mąż to mój mąż :) nie wypowiada się o mnie per "baba" i nie obraża kobiet stwierdzeniem "pasztet" o innych rzeczach już nie wspomnę :)

Gość maz kafeterianki
corka duzo spi w dzien, pozatym sama sie potrzfi dlugo zabawic-zona wtedy ma czas dla siebie a napisalem paszczet o zaniedbanych kobietach, otylych po porodach, w brudnych dresach itp Ona taka nie jest. Uwazam ze kosmetyczka, fryzjer i kupa nowych ciuchow to lekka przesada, jesli wiekszosc czasu pracuje sie w domu

z doświadczenia wiem, że jak dziecko śpi to kobieta stara sie nadrobić prace domowe. samo z siebie się nie zrobi. a zanim zdązy sie z tym uporać to dziecko się budzi. i kiedy niby czas dla siebie? a kupno nowego ciucha raz na jakiś czas nawet potrafi dodać kobiecie skrzydeł i energii.