Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo....

Bol brzucha w ciazy 32 tydz.

Polecane posty

Gość ooo....

Nie wiem czy jechac do lekarza czy to moze jest normalne... Od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze z prawej strony, tak jakby jajnik czy cos... Ale tylko z tej strony czuje takie klucie, szczegolnie jak wstaje, lub chodze... Czy macie podobnie czy jechac do lekarza?

Gość ja tak mialam
z przesilenia. Tak jakby właśnie "ciągnęło" mnie. Jak siedziałam przechodziła, jak wstawałam i chodziłam nasilało się. Akurat w dniu kiedy to było miałam wizyte kontrolną. Lekarz nie stwierdził nieprawidłowości więc stwierdził, że to przesilenie (kończymy remont i latałam z mopem ;) )

Gość ooo....
No ja od trzech dni latam jak poparzona, zakupy dla maluszka itp, pranie sprzatanie... Moze to wlasnie od tego...

Gość ja tak mialam
Trudno tak stwierdzić, bo przyczyny mogą być różne. U mnie akurat była to moja nadpobudliwosc ;) Być może i u Ciebie to to samo, ale na wszelki wypadek możesz zadzwonić do ginekologa. Mnie przeszło jak poleżałam i porządnie odpoczęłam.

Gość mmmmmmmjjjj
tez jestem w 32 tyg, i 2 zeszle dni tak wlasnie mi pulsowal jajnik, ale przeszlo;] pewnie gdzies mi uciskala itp