Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Existerien

Pierwszy krok , pierwszy raz.

Polecane posty

Poznałam wartościowego mężczyznę , spotykamy się od dwóch miesięcy. Wiemy ,że czujemy się w swoim towarzystwie bardzo komfortowo, rozumiemy się , nigdy nie nudzilismy się razem. Problem w tym ,że On mnie jeszcze nie pocałował , czy moze On czeka na mój krok ? Jak powinnam się zachować ?

Gość dotknij pierwsza jego dłoni
:classic_cool:

Gość kajka123
znam to, tylko ze u mnie trwalo t 4 misiace, i dalam sobie spokoj. Bo wlasnie nie bylo zadnych fizycznych zblizen, ewentualnie uscisk na do widzenia... nie lubie jak facet nie umie sie zachowac, boi sie albo sama nie wiem co. Facet powinien wiedziec jak postepowac z dziewczyna

penie jest nieśmiały...a rozmowy? Wiem, to nie moja sprawa, ale może ci coś doradzę, jak odpowiesz -rozmawiacie o takich ogólnych sprawach czy też o bardzo osobistych? I czy zaprosił cię do jakiegoś romantycznego miejsca?

Gotujemy razem , spacery,desery,kino. Rozmawiamy o sprawach osobistych , poważnych ale tez śmiejemy sie do rozpuchu , nasze randki zawsze koncza sie poznym wieczorem. Codziennie do mnie pisze i jest zainteresowany , oczywiscie On jest swiadomy ,ze mi jest z Nim dobrze,okazuje zainteresowanie jego osoba. 3 ms temu rozstał sie ze swoja ex, mieszkali razem od 1,5 roku razem ale juz ostatnie 6 ms im sie nie układało.

to rzeczywiście jesteście blisko. Moim zdaniem powinnaś się do niego zbliżyć, żeby zobaczył, że chcesz go pocałować. Kiedy moja kochanie i ja zaczynaliśmy w tę stronę rozwijać naszą znajomość (trwało to właśnie ze dwa miesiące -no może trochę więcej) to w romantycznych momentach głaskaliśmy się po głowie, po rękach itp. Potem zbliżyliśmy do siebie swoje twarze i już...tak to było.

lepiej nie pytaj, ja bym tak nie mogła się narzucać :) po prostu sama to zrób, serio :) i nie słuchaj głupków, którzy ci powiedzą, ze to do faceta należy pierwszy krok, bo to bzdura.

daj mu sygnał że chcesz sie do niego zblizyć fizycznie... mężczyzna widocznie bardzo wysokiej kultury! brawo! prawdziwy dzentelmen! nie nalega i nie naciska! daje kobiecie sygnał, żeby sama zdecydowała!

to zależy od tego, jak je zazwyczaj aranżujecie. Jeżeli lubicie wychodzić "na miasto" to zaproś go np. do parku ( będzie bardziej intymni). A jeżeli wolicie być sami w domu (tak jak ja ze swoim chłopcem) to zaproś go do siebie. Możesz urządzić kolację, zrób lub kup coś smacznego i pamiętaj, żebyście siedzieli tuz obok siebie. W trakcie rozmowy stwórz chwil e napięcia i pogłaszcz go po głowie. Ja tak zrobiłam :) kiedy wyczujesz, że mu się to podoba, to zbliż do niego swoją twarz i wtedy wyczujesz, czy chce tego samego :)

Już powoli mi się znudziły te spotkania w domu, mieszkamy blisko Karkowa , ale zanim on wróci z parcy jest 18sta i ciężko się wybrać tam w tygodniu. Life tastes great , chcesz byc anonimowa czy moze porozmawiamy na GG ?

Existerien -> śmiem sądzić że on chce abyś ty kierowała tym związkiem w sensie przechodzenia do kolejnych etapów kontaktów fizycznych ;)