Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mimi

Zapalenie pęcherza...

Polecane posty

Gość mala mimi

cześć, mam taki problem: otóż dzisiaj rano poszłam jakąś godzinę po stosunku się wysiusać i rozbolało mnie podbrzusze. Co chwilę chodzę sikać, podbrzusze boli i mocz jest zabarwiony krwią:( Jak mogę sobie z tym teraz poradzić? (dziś już do lekarza nie pójdę...) jestem przerażona, bo nigdy tego nie miałam... jeżeli to ma jakieś znaczenie kocham się regularnie z jednym i tym samym facetem od dłuższego czasu, (używamy prezerwatyw).

Gość Urosal albo urosept
Kup szybko w aptece i duzo pij sok z zurawiny lub woda z cytrynka..

Gość Urosal albo urosept
To czesty problem kobiet ja sie tez z nim borykam i czesto po stosunkach wlasnie..Najlepiej od razu sie wysiusiac i podmyc..Zeby do cewki nie dostaly sie bakterie

Mi pomaga tylko antybiotyk, niekiedy ketonal, ale nie zawsze, ale ostatnio o żaden z tych leków i dopiero po tramalu mi przeszło!!:( Wizyta u lekarza nieunikniona, choroba lubi nawracać, ja na to choruję minimum 2 razy w roku i zawsze muszę iść na l4, bo to jest ból nie do zniesienia!!:(

Najgorsze, ze teraz jestem w ciąży i nie mogę brać tych leków, jak tylko zapalenie przyjdzie to nie wiem co zrobię:( na razie piję dużo napojów z cytryną, żeby zakwasić mocz!!