Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość top top top

Top Model jakie One brzydkie

Polecane posty

Gość top top top

Może nie wszystkie,ale większość :O

Gość za to tyś cud na cudami
:o

Gość sx kkkkkkkkk
pamela jest ladna i paulina papierska

Gość zieliński nemiroff
2 blondynki są śliczne. Jedna ma twarz anioła i duże sarnie oczy. Druga zniewalająco wygląda na zdjęciach. Rozbroiła mnie jakaś dziunia od "wstrętnego projektanta". Jakieś tępe stworzenie chyba. I imię ma jakieś pasujące, Nikola, Pamela czy inne cudaczne.

Gość top top top
szkoda że linki nie wchodzą chodzi mi o Anne Piszczałkę i sesję ze zwierzętami po prostu koszmar :O

Gość top top top
Mnie się najbardziej podoba Beta Szarłowska ma spore szanse i jest bardzo podobna do Natalii Vodianowej

Gość bzrydkie i grube są
nie nadają sie na modelki. przynajmniej wiekszosc. wogole program beznadziejny. te zagraniczne top model są o wiele lepsze a ten polski program to nieudana podróba...

Gość top top top
zieliński nemiroff nie wchodzą Twoje linki

Gość zieliński nemiroff
Grunt że ja dobrze wchodzę

Gość top top top
Tam gdzie byś chciał wejść jest wstęp wzbroniony :D

Gość sx kkkkkkkkk
wlasnie pamela jest najladniejsza ma nietypowa urode i jest bardzo chrakterystyczna .

Gość zieliński nemiroff
top top top- o właśnie ta, i ta druga, ale chuj wie, jak się zwie

Gość zieliński nemiroff
Mam swoje wejścia :classic_cool:

Gość top top top
Pamela? Ona nie ma nic charakterystycznego jest mało wyrazista i plastyczna

Gość top top top
Wiem co mówię bo sama przez to przechodziłam

Gość sx kkkkkkkkk
top top top przez co przechodzilas??

Gość markuser
Uroda to kwestia gustu, więc można powiedzieć, że wszystkie są brzydkie, piekne, przeciętne itp.... Jak dla mnie to kwestia postrzegania rzeczywistości. Ciekawych fotek modelek najczęściej szukam tutaj http://www.rafiner.pl/?v=1698#nav

Gość sx kkkkkkkkk
kasia ma urode typowa dla modelki czyli po prostu jest nieladna, zawsze ma taka sama mine i głupie spojrzenie .

Gość kasia i beata są najlepsze
mi też sie podobają 2 blond - jedna Kasia Smolińska, ma tak cudowną twarz , że mogłaby być top model, moglaby przyniesc Polsce dume , druga - Beata , super twarz, może nieidealna ale ma w sobie coś, no i Nicole z diastemą ( co jest w sumie fajne ) okropne są - Paulina Papierska wygląda gorzej niż ja!!! tylko z makijażem jest taka seksi ;/ a jak przyszla do wygladała jak brudas no i klamie emilka bleeeeeeeeee juz sie rozmnożyła ;/ te dwie blond wysokie są do siebie tak podobne i nie pamietam imion ania piszczała i ...? marta szulawiak - ta z gogo, przecież ona jest calkowicie przeciętna!

Gość top top top
taaaa ta 25 latka który tańczy na rurze nie ma nic charakterystycznego w sobie no i chyba za stara jak na modelkę :O

Gość zlosliwa ania
jak dla mnie wszystkie sa piekne- ale tylko po umalowaniu dobrymi kosmetykami :D a tak to calkiem przecietne. tylko tyle ze wysoki i chude. moja faworytla jest Pamela (skrzywdzili ja tym imieniem) ale pewnie nie wygra bo jak na modelke troszek za "gruba" przynajmniej wg tego zalosnegu jury:/

Gość sx kkkkkkkkk
moim zdaniem : paulina papierska- ladna , udaje niesmiala a najwiecej sie wypowiada przed kamerami, bardzo fotogeniczna kasia- uroda typowa dla modelki ale na kazdym zdj wyglada identycznie,jakakolwiek zrobi mine zawsze wyglada tak samo marta-nic specjalnego, fajna ale kariery nie zrobi pamela - Bóstwo, ciekawa osobowosc troche arogancka ale wyróżnia sie na tle innych, magnetyzujace spojrzenie ale na fotkach wyglada gorzej niz w realu co dobrze nie wrózy emilka- chlopczyca , nawet ladna ale nie przykuwa uwagi, ma swoje zdanie zawsze ania i ola - nie odrozniam ich, sa identyczne :D bardzo pospolita uroda weronika- tak jakby jej tam w ogóle nie bylo :D nicole- co ona tam robi?? Paskuda beata - straszna cwaniara ale na zdj wychodzi swietnie, potrafi sie dostosowac do sytuacji , ma duze szanse

Gość top top top
Nicole jest właśnie super wygląda niesamowicie,tak powinny wyglądać modelki jak Ona i Beata.

Gość sx kkkkkkkkk
no tak zapomnialam ze modelki powinny byc brzydkie :D