Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna z zasadami

Nie mógłbym być z kobietą, która uprawiała seks bez miłości

Polecane posty

Gość na zone tylko dziewica

Gość malenka milosca
a ja jestem dziewczyną. mam 22 lata. jestem ładna. jestem dziewicą, czekam na tego dla którego będzie zależalo na tym co mam w glowie a nie na tym ze mam duze cycki i fajną dupe. Miałam wiele szans zeby stracic dziewictwo od 15 roku zycia. I żałuje ze tego nie zrobiłam ! bo teraz juz nie ma facetów którym nie zalezy na sexie, a przecież nie przespie sie z pierwszym lepszym zeby stracic to dziewictwo, bo to wstyd w tym wieku ;(

Gość Mężczyzna z zasadami true
Czekaj bo warto

Gość malenka milosca
tez tak myślalam, az nie zabujalam sie w chłopaku 2 lata młodszym odemnie, ktory miał juz dużo dziewczyn. chcial sie ze mną bzykac, a ja nie mogłam bo było mi wstyd ze jestem dziwica. jak mu nie dałam, to po 2 tyg powiedział mi ze nie ma sensu tego ciągnąc. myśle ze to dlatego ze nie chcialam sie z nim bzykac. teraz jest mi tak strasznie smutno... przykre, ale prawdziwe ;(

Wydaje mi się, że laski nie zwracają na mnie uwagi bo trochę śmierdzą mi wąsy. Ale dziewczyny, może dla Was nie jest to istotne??

Gość stop puszczalskim pannom

Poznacie jeszcze kogoś dziewczyny

Gość krejzi
malenka , wiem co czujesz ;) mam to samo,22 lata, okazji milion, ale co to za przyjemnosc przespac sie na imprezie z facetrm ktorego nastepnego dnia nie pamietam.Nie mogłabym spojrzecna siebie w lustrze.. ;/ tez czekam, i czekam , i czekam. i trafiam na samych chomów, którym tylko sex w głowie.Zostaniemy dziewicami do smierci :P

Gość dziewice sa fajne