Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi18

STARANIA NA LIPIEC 2011

Polecane posty

Pozdrawiam wszystkie staraczki i juz w ciazy na lipiec. Jako lipcowka 2006 i 2009 zycze wam zdrowej i pogodnej ciazy i wspanialych bobaskow-golaskow (w lipcu nie trzeba prawie ubran :))). Wkrotce zaroi sie tutaj na topiku od szczesliwych kobietek, trzymajcie sie mocno.

dziewczyny czy to normalne ze podczas ciazy mozna nie miec wogółe apetytu bo ja np dzis to zjadłam zaledwie tylko talerz zupy i na nic nie mam wiecej apetytu

Normalne. Zeby nie miec brakow zazywaj witaminy dla ciezarnych, albo minimum kwas foliowy.

Gość Naja29
Witam! Ja jestem właśnie w trakcie starań na lipiec 2011 ;) Trzymajcie kciuki, może się uda!

Trzymam mocno kciuki by sie udalo. Lipiec to wspaniala pora na opieke nad noworodkiem. Na poczatku trzeba bardzo czesto zmieniac pieluche, nie wyobrazam, jak to robia mamy zimowych dzieciaczkow, zdejmujac te wszystkie cieple ubranka. W cyca nie zimno, przeciagow sie nie boimy, regulacja ogrzewania mieszkania sie nie zajmujemy, gleboki pancerny wozek nie potrzebny, mozna od razu zaczac od spacerowki. Same plusy.

Gość WRO-tka
Hej.Kilka dni temu dowiedziałam się , że jestem w ciąży (5-6 tydz.) Zarówno test jak i lekarz potwierdzili ciąże. Co do objawów to piersi masakrycznie bolą no i mdłości czasem dość mocno nasilone. Ogólnie nastrój mam jeszcze mieszany. Dużo obaw ale radość też mnie nie opuszcza. Mam nadzieje, że tu będę mogła się dzielić z Wami swoimi wszystkimi mniejszymi lub większymi problemami :)

Gość mała_sówka
Tak bym bardzo chciała być z Wami... też się cieszyć z lipcowego terminu. Okaże się w czwartek. Staram sie juz od 5 misiecy. Już mi niestety entuzjazm opadł ;/

Gość halo haloooo!
Czy jest ktoś jeszcze kto właśnie dowiedział się, że jest w ciąży?

Gość WRO-tka
no właśnie ja się dowiedziałam w sobotę :) jestem już po pierwszej wizycie u gina. a "hallooo halooo" Ty też może jesteś w ciąży??

Gość __maly__geniusz__
http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-polskie-litery-i1294488593.html Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. W zestawie znajdują się polskie litery!!!!!!! Do sprzedania posiadam również cyferki oraz zestawy o wysokości 19,5 pytania na maila maly.geniusz@wp.pl http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1294488626.html

Witunia, Popsuł mi sie komp normalnie się za pierona nie chciał włączyć i niechce do dzisiaj, ale mam już nowy sprzęt i nadrobiłam zaległosci. Moja Fruzia przez 2 dni nie spała w dzień a wczoraj jakby było mało zasnęła szanownie o 2 nad ranem a o 5 już włączyła syrene wyglądam jak zombiak a chałupę trzeba będzie odgruzować i brud szpachelką oddzierać :) na szczęście teraz zasnęła. Mój gin poleca mi jakiś krążek (ale nie wkadka) koszt około 50 zeta instaluje się go jak tampon można go wyciągać między czasie wymienia się go co miesiąc i w przeciwieństwie do tabsów nie charata wątroby, kurde ale jakoś nie mam przekonania stosowała któraś takie cudo ? A moje rozstępy znikają ! potraktowałam je mikrodermab. + kolagen i już prawie śladu nie ma także polecam to działa kolagen naprawdę działa drogi ale wydajny efekt extra i zmarchy wokół oczu wygładzone. Idę piuńkać do juterka drogie Damy ;)

ojej sorki. Pisałam do Was co innego a wskoczył post zaraz po urodzeniu mojej pierwszej dzidzi. Chciałam napisać, że też staram o 2 dzidzie. Zrobiłam 2 dni temu test, ale kreskę to tylko ja widzę. Mąż się ze mnie śmieje. Wysłałam go do apteki co by mieć na rano test i rozwiaż wątpliwości. Nie załamujcie się ja się starałam o córę 1,5 roku. Mówią, że w 2 ciążę łatwiej niby zajść ale czy to prawda? Ja się staram dopiero 2 miesiąc więc byłoby to zbyt piękne (chyba nie wytrzymam do jutra i zrobię dzisiaj jeszcze ten tost ale mnie korci:)) W każdym razie trzymam kciuki za WAS

Gość no i co marcelinka?
??????

Gość justgep6
witam was dziewczyny:) ja dzisiaj zrobiłam teścik i co zobaczyłam dwie kreseczki:) to moja druga ciąża,mamy juz dwuletnią córeczkę:)

Gość WRO-tka
justgep6 Gratulacje!! jak się czujesz?? byłaś już na wizycie?? ja narazie czuję się fatalnie . to moja 3 ciąża ale czegoś takiego wcześniej nie miałam....Pozdrawiam

Gość justgep6
witam:) napewno w tej ciąży czuje sie inaczej ,jestem bardzo zmęczona mam jakiś metalicznyposmak w buzi ,i straszne często boli mnie glowa: (w pierwszej ciąży nic mi nie dolegało . Na wizycie jeszcze nie byłam ,planuję w poniedziałek muszę zadzwonić do mojego lekarza. Z moich obliczeń wychodzi mi 5tydz. WRO-tka przepraszam że tak pytam ,czy ta ciąża była planowana? u nas zaliczyliśmy tym razem wpadkę ,i na początku byłam w bardzo wielkim szoku,dopiero teraz powoli oswajam się z tą myślą,teraz o wszystko się boje:( pozdrawiam

Witam dziewczyny, ja właśnie wczoraj zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży!:) Z mężem staraliśmy się dopiero pierwszy miesiąc, więc byłam trochę zaskoczona. Z kalkulatora internetowego wychodzi mi termin porodu na 01.07.2011 więc ledwo ledwo ale chyba załapuję się na topik:) Do lekarza się jeszcze nie umówiłam, ale mam zamiar zrobić to jutro, w sumie mam problem z poszukiwaniem, bo do niedawna mieszkałam w innym mieście i nie znalazłam sobie tu jeszcze lekarza.... Na razie biorę kwas foliowy i niedowierzam... ;) Pozdrawiam wszystkie starające się i przyszłe mamy!:)

Aha! Z moich wyliczeń to jakiś 3 tydzień, więc nie wiem czy na lekarza nie za wcześnie jeszcze....

Gość WRO-tka
moja ciąża teoretycznie planowana :) zaskoczeniem byla bo udało się za pierwszym razem...ja już jestem po wizycie...ale w czwartek czeka mnie kolejna....tak jak pisałam wcześniej czuję się fatalnie, dokuczają mi wymioty, bóle głowy no i zaparcia :((( moje dwie poprzednie ciąże przechodziłam bez objawowo ale mam nadzieję, że to wszystko szybko minie...ehhh ogólnie się cieszę ale jestem pełna obaw bo moja młodsza córeczka urodziła się z wadą wrodzoną ale wierzę, że wszystko będzie ok :) czekam na Wasze kolejne wpisy w końcu zaczyna się tu coś dziać Pozdrawiam

Gość justgep6
hejka :) jak tam minął dzionek ,u mnie dzisiaj w miarę spokojnie tylko z rana delikatna migrena:(no i oczywiście musiałam złapac drzemkę z moją córeczką:) dzisiaj umówiłam sie na wizytę u swojego lekarza na jutro,powiem wam że zaczynam się denerwować mówiąc szczerze mam stresa:) WRO-tka ja też jestem pełna obaw dużo bardziej jak przy pierwszej ciązy,cały czas myślę o dziecku ,ale nie może być inaczej jak tylko dobrze:)

Gratuluje zaciążonym a pozostałym życzę powodzenia :-) Ja jestem mamą tegorocznej Gabrysi właśnie z lipca :-) Czeka was wspaniały okres w życiu, cieszcie się nim ile wlezie :-) I postarajcie się nie martwić, bo w ciąży człowiek często wynajduje sobie problemy... Powodzenia :-)

Gość justgep6
witam a co tu taka cisza? hej ...hej gdzie jesteście?:)

I ja się dopisuję. 7 tc. (od ost. @ ) Termin na początek lipca. Jutro idę na pierwszą wizytę do lekarza- także trzymajcie kciuki , bo mam strasznego stracha, że coś może być nie tak ;(

Gość Wro-tka
Hej!! co tu taka ciasza :/ nikt nic nie pisze... kate1238 Gratulacje!! ja się jakoś trzymama... mdłości i wymioty mi minęły bo odstawiłam witaminy i to one były ich przyczyną nie polecam Prental-u i narazie czuję się ok. nic mi nie dolega :) 17-tego czeka mnie kolejna wizyta i mam nadzieję, że na niej się czegoś ciekawego dowiem.. POzdrawiam wszystkie Mamusie