Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos mi sie dzieje

rozstanie

Polecane posty

Gość cos mi sie dzieje

co robić mam dosyć ciągle wyje siedze na telefonie nie wychodze z domu a jak juz wyjde to zaraz chce wracac nawet na ulicy chce mi sie wyć teraz najgorsze wieczór nie bede mogla zasnac wiec pewnie znowu bede pić bo inaczej nie zasne próbowałam zajac sie czyms obowiazkami ale to nie pomaga ja nie potrafie tak poprostu smiac sie byc wesołą i skupic sie na czyms czuje ze to nigdy nie przejdzie mi sie nie chce zyc najgorsze jest to ze on dobrze sie bawi a ja tak nie umiem wyje

Gość ojj współczuję..
i boję się że za parę dni sama będę w takiej sytuacji, bo mój związek wisi na włosku..

Gość moniss21021
Mamy tak samo ;(

Gość cos mi sie dzieje
on tak latwo sobie z tym poradzil z naszym rozstaniem a ja? ja juz njie moge wytrzymac tego

Gość ojj współczuję..
a dlaczego się rozstaliście ? może jak się wygadasz będzie Ci lepiej :)

Gość nimfamorska
na taki stan najlepsze jest zmeczenie fizycznie- bieganie, fitness itp.

Gość martunickaa
Wcale ze nie.Ja msyleo bylym ajestesmy 7 miesiecy po rostaniu.Dzis sie widzzielimy bo mamy pewne spawy nie rolicone miedzy soba.I wszystko wrocilo. Teraz siedze i mysle o nim.Mimo ze jestem padnieta po pracy. Jak ja jutr bede pracowac.

Gość nimfamorska
ile lat byliscie razem?

Gość martunickaa
My krotko bo 9 miesiecy i nie potrafie zapomniec.

Gość nimfamorska
Jesli związek był intensywny, częste spotkania, duża chemia, namiętność ... Wszystko jednak ma swój czas... Przyjdzie dzień, w którym uznasz i poczujesz, że to wszystko jest poza Tobą już, a nie w Tobie. Poczujesz obojętność i ulgę. Kiedy to nastąpi? Kwestia indywidualna. Ale kiedyś na pewno.

Gość martunickaa
Nie widielismy sie teraz ponad 2 miesieciace bo jest za granica.Jak wykle pred powortem do domu.Odywa sie i informuje mnie kiedy wraca.I tak znow bylo.nNiewiem po co to robi?

Gość martunickaa
My nawet mieskalsimy razem prze 4 miesiace.

Gość nimfamorska
Nie widielismy sie teraz ponad 2 miesieciace bo jest za granica.Jak wykle pred powortem do domu.Odywa sie i informuje mnie kiedy wraca.I tak znow bylo.nNiewiem po co to robi? Nie bardzo wiem o co chodzi w tej wypowiedzi. Mam wrażenie, że znaki interpunkcje są wstawione w złych miejscach :o Nie jesteście razem od 7 miesięcy, a od 3 nie widziałaś się z nim? Tzn że mimo rozstania spotykacie się? I mimo, że teraz jest 2 miesiące zagranicą, to z tego, co piszesz wynika, że w ciągu tego okresu przyjeżdża to kraju, skoro zawsze Cię informuję o tym, kiedy wraca do domu. Skoro mimo rozstania spotykacie się, to on traktuje Cię jak koleżankę. znajomych w końcu, zwłaszcza dobrych, też powiadamiamy kiedy wracamy skądś, choćby po to, by spotkac się i pogadać.

Gość martunickaa
Tera wrocil na kilka dni i wyjezda w niedizele.Powrot na swieta.Na 3 tyg.

Gość nimfamorska
W jakim celu ciągniesz tę znajomość skoro już nie jesteście parą? Umiesz znieść to, że on jest teraz tylko Twoim kolegą? Rozumiem, że to on zakończył związek, a Tobie wydaje sie, że będą blisko, może wpłyniesz na bieg spraw i jeszcze będzie razem?

Gość martunickaa
Nie nedziemy razzem.

Gość nimfamorska
Skoro wiesz, że nie będziecie razem, to lepiej zerwać z nim kontakt, zmienić numery, bądź nie odpowiadać na zaczepki wszelkiej maści ( skoro kontakt z nim kosztuje Cię tak duzo, że zastanawiasz się jak jutro będziesz pracować).

Gość martunickaa
Bo on mi jesy winny kase.Dzis oddal mi polowe.Niby w sobote reste kasy.Dlategomamy kontakt ze soba.

Gość nimfamorska
a dlaczego nie może Ci jej na konto przesłać?

Gość martunickaa
Niewiem.Bo on sciemnia ta kasa.Najpierw wydzwania pisze ze preprasza ze wsystko odda a potemolewka.

Gość martunickaa
Od 3 tyg.domnie wydzwanial pisal.Ze mnie preprasa e tak sie zachowal, zze nie oddawal tyle casu kasy.Ze wraca 13 i spotkamy siei oddamikase.Spotklaismy sie dzis i mowi ze ma tylko polowe kasy ze reszte odda mi w sobote ale wiem ze nieodda. Znam te zagrywki. Na wszsytkoma na ciuchy,nowy telefon, na sprzzet ale dlugu nie ma z czego oddac.

Gość martunickaa
Nie dogadywalismy sie.Koledy waniejsi ni ja.Brak wpasparcia czulosci seksu.Takie wszystko wymuszone.A kasa na naprawe samochodu.

Gość martunickaa
bardzo szybko.I kto by pomyslal.A na pocatku jak latal za mna.Jazda wolna chwile chcial razem spedazc.A jakos kolega jego rostal sie z dziewczyna.I tak zaceli spedzazc czas razem.