Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka0000000000000000000

plamienie

Polecane posty

wiem że tego typu pytan było całe mnustwo , jednak zakładam swój temat. zazwyczaj miesiączki mam regularne co 27/28 dni w tym miesiącu jednak okres dostałam (a raczej plamienie) juz 22 dnia cyklu i tak rozkrecic sie nie mógł az do 27 dnia cyklu przez te kilka dni wystąpiło kilka plamek krwi i koniec . miał ktos tak ?

Gość ona_problem
wydaje mi sie ze to w pewnym sensie normalne, kobiety reaguja roznie, moze mialas jakis stres, albo podroz ze zmiana stef czasowych, wiele moze byc czynnikow pojawienia sie plamień. rozumiem, ze nie bierzesz antykoncepcji?

nie nie biorę tabletek , stresu tez jakiegos wielkiego nie miałam , no i nie podróżowałam nigdzie tak że nic z tych rzeczy,

Gość ona_problem
ile masz lat?

28 lat ale wiek tu chyba nie ma nic do rzeczy :)

Gość ona_problem
jakbys miala 15 to by miało: wtedy to by była młodość, dziecięcość i wahania z tego wynikajace :) a w tym wypadku, a przeciez jestes juz dojrzala kobietą, pozostaje poczekać, czasem niepozorne rzeczy wplywaja na nasze ciała i hormony, kiedys mialam podobnie, a zawsze byl to wynik jakiegos stresu mniejszego czy wiekszego :)

wiem wiem , ale zastanawia mnie to bardzo po urodzeniu dziecka okres faktycznie mi sie zmienił stał sie krótszy i bardziej skąpy ale teraz to juz lekka przesada. zastanawia mnie jedno ostatnio z męzem kochaliśmy sie bez zabezpieczenia ale nie do końca ...