Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna w cholere

Jak ja zazdroszczę wszystkim laska które teraz pisza smsy ze swoimi chłopakami..

Polecane posty

Gość Samotna w cholere

Zazdroszczę wam wszystkim że piszecie ze swoimi chłopakami nawet tępy tekst "co robisz?" Ktoś się o was martwi.... a ja sama :( życ sie odechciewa. Zazdroszę wszystkim parom !!

Gość samme ciotty
ja miałam chłopaka, co pytał się zanim poszłam na zajecia, czy zjadłam śniadanie to milłe:) Miło to wspominam:)

Gość "ja"
ja też zazdroszczę ;(

lepiej ;p choć w sumie zastanawiam się czy ci faktycznie nie brak faceta? (bo tak jakby manifestujesz swoja wolność) oczywiście nie chodzi mi o seks ;)

Gość ja zazdroszcze tym ktore sa
teraz same i w dupie maja facetów :) Moga wyjsc ze znajomymi na piwko i uprawiac niezobowiązujący seks z przystojnym kolegą a nie ciągle z tym samym :classic_cool: to już się robi nudne :( Mam takiego przystojnego kolegę, że szok i gdybym nie miała faceta to zaciągnęłabym go do łóżka :classic_cool:

Gość samme ciotty
a ja zazdroszcze tym, które teraz tulą się do ramienia swojego faceta...hmmmmm wspomnienia:)

Gość majazogrodu
tak? a ja sie ze swoim kloce. nie dosc ze po raz kolejny wybral spotkanie z kolegami mimo ze byl taaaaki zemczony, nie ma ochoty i czasu nawet ze mna pogadac przez telefon. do tego jego pojebana siostra posadza mnie o cos czegos nie zrobilam. zdradzila faceta i mysli ze ja mu powiedzialam bo przeciez jetsem "przeciwniczka zdrad i klamstwa" no super kurwa jego mac. jestem, ale jakas inna dobra dusza mu o tym powiedziala a nie ja. wiec nie wiem czy jest mi czego zazdroscic. super.

Ja jak byłam gówniarą (14-16 lat) zawsze zazdrosciłam kolezankom,bo one juz się pierwszy raz całowały, miały"chłopakow" itp. Ja zawsze byłam taką szarą myszką tzn. nie rzucałam się na kazdego chłopaka,byłam raczej wstydliwa jesli chodzi o taki relacje a koleżanki wprost przeciwnie:) Teraz mam 21lat, od ponad 4 lat wymarzonego, idealnego,kochającego faceta, ktory nie moze beze mnie życ:) A koleżanki? 10 nieudanych związkow za sobą:) Takze nie martw się,bo przyjdzie na Ciebie czas:)

Gość taaa juz bo
LASKOM jesli juz OM OM OM OM zapamietaj to !!!!!!!!!!!!!!

Gość ghjjjjjjjk.
wolna i szczesliwa jest na tyle ladna,ze gdyby chciala znalazlaby sobie fajnego faceta nie takiego, Levviatanie, jak Ty. mialam Ci kiedys napisac,ze jawisz mi sie jako zryta pokraka i niedojda zyciowa.

Gość Samotna w cholere
a ja nigdy nie miałam chlopaka... tylko takie przelotne zauroczenia.

Gość lew..
levvviatan, miałam cie za ..powiedzmy kogos powaznego..okazałeś się...gnojkiem rozczarowałes mnie :(

Gość Samotna w cholere
taka jestem stara ze mam 18 lat :P

ghjjjjjjjk. -> a czy ja napisałem że ma być ze mną? ja się tylko zapytałem o to czy się nie czuje samotna ;) a choćby ona się mną zainteresowała (w co wątpię) to pewnie nie byłbym w jej typie i pewnie mieszkalibyśmy daleko od siebie ;p poza tym dlaczego uważasz mnie za pokrakę i niedorajdę?

Samotna w cholere -> w wieku 18 lat raczej się nie ma stałego partnera który myśli o tobie poważnie ;)

Gość Samotna w cholere
tak tak wiem... ale moje koleżanki maja już chlopaków z którymi sa po 2, 3 lata i jak widzę ich razem to aż mnie zazdrość ściska... też tak chce

Gość ghjjjjjjjk.
siedzisz na babskim forum z wklejonym zdjeciem jakiegos niedorozwoja w dzicieco-seksownej pozycji koloru trupio-bladego, w pedofilskich kucykach i mina uposledzonego dziecka i non stop pierdolisz o kraglosciachz sie w liczbie mniegiej. no kurde, o tym co lubia faceci, a nie co ja- jeden konkretny facet - to rozmawiaja baby. chyba ze masz rozdwojenie jazni i uwazasz sie za kompetentnego do wypowiadania sie za wszystkich mezczyzn, za skosnookiego Mao Tao i Toma z NYC i Abu Nariku z Afryki. jak Ciebie czytam to mam wrazenie ze czytam wypowiedzi starej zaniedbanej baby, ktorej cale zycie toczy sie wokol kafe. albo pryszczatego knypka ktorego nikt nie chce, ktory marzy o pierwszym razie masturujac sie po cichu,zeby mama nie slyszala i mazecogo o jakiejkoliwek dziewczynie. czuc od Ciebie jakas desperacje. ale to tylko taka moja opinia. wkurwiasz mnie nieziemsko.

Gość Samotna w cholere
No nie chodzi że ja się na nich wzoruje... po prostu samotnie sie czuje. I zazdroszcze wszystkim którzy sie tulaja itp :D