Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soszaglebianka

Mam już dość tego kraju

Polecane posty

Nie wiem jak wy ale ja już wysiadam. Zapierdalam codziennie jak dzika, robię więcej niż powinnam i nikt nie ma dla mnie poszanowania. Wręcz przeciwnie: coraz większe wymagania, podwyżki zero choć wszystko poszło w górę i jeszcze to straszenie, że o taką pracę to się biją i jak się komuś nie podoba to może się zwolnić (choć nie zauważyłam żeby ktokolwiek się bił). Przysięgam, gdyby ktoś zaoferował mi stałą pracę za granicą i nawet nie umysłową jaką teraz wykonuję i pewną, nawet minutę bym się nie zastanawiała. Nic mnie tu nie trzyma, rodzice nie żyją, rodzeństwo stać na to żeby mnie od czasu do czasu odwiedzić nawet za granicą. Dziecko jest w takim wieku że nie potrzebuje już niańki więc żygam już tym Polandem

Gość za granica będziesz nikim
będziesz wykonywała najgorsze roboty za najgorsze pieniądze

Gość za granica będziesz nikim
a ile być chciała zarabiać w Polsce?

Gość hankaaaaaaaaaaa
napewno nie za gorsze moja kumpela jest sprzataczka w Angli i zarabia 4 tysiace na reke iwec jest roznica tu a w Anglii

Gość .NATALA..............
hehehe myślisz,że za grani8cą taki miód???????

Gość lakitaaaaaaaa
3 tys na rękę!!!! no nie zartuj tyle w Polsce zarabiaja inżynierowie

hankaaaaaaaaaaa napewno nie za gorsze moja kumpela jest sprzataczka w Angli i zarabia 4 tysiace na reke iwec jest roznica tu a w Anglii 4 tysiące i co jej z tego zostaje jak weźmie pod uwagę wyższe koszty utrzymania niż w Polsce? no chyba że żyje jak asceta i wszystko chowa do skarpety no to co innego :O

soszaglebianka soszaglebianka@tlen.pl'; nie jestem rozrzutna, na mnie i na dziecko dałabym rade wyżyć za 3000-3500 zl 3000 tysiące jej się marzy :D, kurwa ludzie za 1500 robią i dają radę z dziećmi a tej się 3 koła marzą :D

Gość hankaaaaaaaaaaa
ten ostatni niedziel mieszka z mama wiec ten plus i kupe kasy przywozi do polski ja mam mame za granica od 7 lat wiec wiem jak tam jest

Gość kratka w linie
A obecnie ile zarabiasz? I ile h w tyg. pracujesZ?