Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

halucynacja

Buty emu na zimę-dobry pomysł?

Polecane posty

Witam:) proszę, powiedzcie, czy nosiliście emu zimą? polecacie, odradzacie? Zastanawiam się nad zakupem, jednak nie jestem przekonana. Czekam na odpowiedzi:)

zalety: cieplutkie, milutkie, lekkie wadyyyyyyyy: ślizgają się strasznie(przynajmniej moje) i szybko się zdzierają... a uważam jak łażę ;) ale bardzo lubię, nadają się na zimne dni ale jak nie ma za dużo śniegu...ani lodu bez błota pośniegowego niemniej polecam :)

Gość gffgfggfdgfgfdd
Mi się nigdy nie podobały i nie sądziłam, że kiedykolwiek sobie sprawie, ale wczoraj tak cholernie zmarzłam, że w drodze na uczelnie wstąpiłam do galerii handlowej i je kupiłam :D

no właśnie mnie też nigdy się nie podobały i wczoraj też zmarzłam strasznie, juz miałam je kupić, ale postanowiłam popytać na forum;)

oj mi też się nie podobały a kupiłam pierwszą parę..jak tylko wchodziły na rynek oczywiście znajomy śmiechy chichy, co Ty nosisz :D a teraz sami pomykają w nich !! oczywiśce im docięłam teraz i wypomniałąm co mi gadali teraz mam 2 pary kolejne... :D i nie oddam za żadne skarby może średnio urodziwe, ale wygodne i ciepłe ;)