Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka433464363463

Od jutra biore się za siebie - jeżeli ktoś chce sie przylączyć zapraszam :)

Polecane posty

Gość malinka433464363463

nie jem slodyczy, mniej jem i zaczynam krecic hula hop i biegac . Ktos chce sie przylaczyc ? Chce schudnac 5-7 kg . Mam zamiar kupic orbitrek , ale narazie finansowo jestem w dupie :o

Gość karaluszek11111
to ja się dołączę , planuje zrzucić z 8kg mimo że było lato to przytyłam 4 kilo...orbitrek mam + steper... zacznę od 15 min dziennie..n a przede wszystkim będę mniej jeść

Gość malinka433464363463
cwiczylas juz na stepperze/orbiterku ? Jak efekty?:) Milo , ze ktos sie dolaczyl. Napisze jutro rano :) ile wazysz?

Gość malinka433464363463
jestem . zaraz zrobie sobie kanapki :) a dzisiaj 30 minut hula hop + bieganie ile dam rady :P jeszcze zwaze sie i zmierze. Tak wogole to robie eksperyment :P czy jak schudne faceci beda bardziej zwracac uwage, chociaz nadwagi nie mam, bo byl wczoraj taki temat 'kilogramy, a atrakcyjnosc' natchnal mnie do tego :D

Gość karaluszek11111
hej... mam 165 cm i ważę teraz 66 kg, do grudnia chciałabym ważyć 58 kg. Kiedyś(tzn.rok temu :-)) prawie codziennie ćwiczyłam 6-7miesięcy i na steperze i na orbitreku, jak dla mnie efekty były super, pupa była miodzio,jędrna i podniesiona, uda szczupłe , a przede wszystkim pomogło mi to prawie całkowicie wyeliminować cellulit. Na dziś dzień znowu mam problem ze skórką pomarańczową no i przybyło kg. Chcę wrócić do tamtej figurki :-) acha mam 23 lata dzisiaj na śniadanie zjadłam bułeczkę z chudym białym serkiem+pomidor+czarna kawa bez cukru a Ty malinka ile ważysz? ile masz lat?stosowałaś już diety?