Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhggggg

nie chce żyć

Polecane posty

Gość ehhhhhggggg

nie układa nam się ostatnio najlepiej rutyna nuda brak zaintersowania w naszym życiu pojawiła się ślicznablondynka przy której facet się zapomina czy jest w związku czy nie nie ma to znaczenia nie mogę dłużej patrzeć na to jak on jest dla niej miły uprzyjemy jak na nią patrzy przevcież to nie zbieg okoliczności że codziennie ją spotykamy a ja przy niej jestem brzydka widze co sie y nim dzieje podczas zwyklej rozmowy jest taki inny nie moge tego zniesc ciagle chce jej pomagac ona dobrze wykorzystuje swoja urode ciagle prosi o pomoc on nigdy nie odmowi powiedzialam ze mam tego dosc a on ? nawet nic nie powiedzial wyszedl bawi sie dobrze to tydzien po rozstaniu a on nic bez slowa nie walczy czuje si obrzydliwie nie chce mi sie zyc

Gość mikaaaa79
A ja znalazłam opakowanie viagry u mojego narzeczonego ,brak 2 pigułek ,nie współżyjemy od miesiąca bo niby nie miał ochoty ,teraz wiem gdzie ta ochota znikneła:( dodam że wiagra zakupiona 2 tyg temu ,głupi nawet rachunek trzyma. Nie przejmuje się zawsze znajdzie sie ktoś ładniejszy ,mądrzejszy ,bogatszy grunt to mieć poczucie własnej wartości.

Gość dziewczyny glowa do gory
:)

Gość nnNoName
hmmm no to moze przesytan sie porownywac. masz ta przewage ze zto ty z nim jestes a nie ona. musisz wzbudzic w nim zainteresowanie soba. wymysl cos zeby nie mial czaSU je pomagac