Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnosze bo mam podobnie

Czym zapychac ten wilczy glod? Napoje gazowane? Owoce?

Polecane posty

Gość podnosze bo mam podobnie

No czym=?? Jak nie przestane to nie zmieszcze sie w drzwi

Gość klmkl
jesli czujesz wilczy glod, to znaczy, ze sie glodzisz, a nie odchudzasz, albo jest sam syf, ktory nie odzywia ciala tylko jeszcze wzmaga laknienie.

no jak bulka z miodem kaloryczna,to jedz salate i marchewke....przesadzasz chyba...kup sobie w takim razie ryzowe kromeczki i daj dzem niskoslodzony albo miod na to

ja uwazam,ze miod jest najlepszy w chwili slabosci na slodkie.kalorii nie ma az tyle,a 2 lyzeczki tak cie zaslodza,ze dlugo juz slodkiego nie bedziesz chciala

ja jadłam tony owoców, ciastka z firmy Oskroba - bez konserwantów i suszone owoce - daktyle, żurawina, banany. Teraz sa takie fajne chipsy jabłkowe - normalnych nie lubię - to takie suszone płatki jabłek, w róznych smakach.

to moze jedz jak jestes glodna,ale na przyklad marchewke-zanim zjesz jedna marchewke to tyle czasu schodzi i tyle sie trzeba napracowac zebami,ze chyba cale te kalorie juz beda spalone:P potem pomidory,ogorek zielony,a na podwieczorek krazek ryzowy z miodem:)

Gość salatki salatki
ja właśnie wcinam michę rukoli z pomidorem, ogórkiem, papryką i wędzonym kurczakiem i sosikiem z odrobinki oliwy i octu balsamicznego. Pycha a na pewno jakąś bombą kaloryczną to to nie jest.

Zrób sobie michę owsianki z odrobiną gorzkiego kakao jak lubisz, posłódź miodem - w końcu się nasycisz i będzie Ci dobrze bez wyrzutów sumienia :) Owsianka jest kaloryczna ale bardziej zdrowa niż tucząca i ładnie się wypróżnisz po niej :) Mi pomagała w ciąży i teraz jak jestem przed okresem