Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaa1234

Drogie mamy 8-9 miesieczniakow

Polecane posty

Gość mammaa1234

powiedzcie jak karmicie swoje dzieci tzn od rana do wieczora o ktorej godz i co mniej wiecej jedza wasze dzieci bo ja sie zastanawiam czy dobrze moje dziecie je...

Gość ja mojemu daje
rano mleko kolo 8-9,potem kolo 12 dostaje obiadek-kupuje sloiczki z hippa,potem kolo 14 zjada deserek,kolo 17mleko,20 kaszka 5 zboz Nestle,ok 23 zjada kaszke Nestle z lipa w miedzyczasie dostaje jakiegos biszkopta,dostaje sprobowac cos co ja jem,czasem sa to platki z mlekiem,czasem bulka z dzemem,probuje wszystkiego bardzo chetnie

Gość mammaa1234
a dajecie jakies jogurciki danonki lub cos podobnego

Ja nie daje danonkow,bo to syf i jak raz dalam to maly sie zesral po pachy... Daje mu jogurt naturalny z owocami-na poczatku sie skrzywil,bo to kwasne,ale on akurat lubi takie smaki i potem juz mu pasowalo,dostale pare razy ogorka kiszonego i byl zachwycony. Co do jogurcikow typu Misiowy Jogurcik,to zalamala mnie data waznosci...Patrzylam na nie w sierpniu,a data byla do konca stycznia 2011!!

Gość dziewczyno
a czy ty zdajesz sobie sprawę z tego że bakterie wywołujące proces kiszenia są bardzo niebezpieczne dla dziecka poniżej roku???? A tak w ogóle to wiesz jak powstają kiszone ogórki???? Brak ci wyobraźni kobieto!!!!