Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m a r y n a r z

Proszę o ocenę budowy mojego ciała (20 l.)

Polecane posty

Gość m a r y n a r z
jestem gotowy zgolić wszystko!!!

Gość m a r y n a r z
panowie z wielkimi kutasami prosze pisac, jestem facetem uleglym , pasywnym, jak mi sie ktos podoba to czesto lykam nasienie

My nowoczesne kobiety preferujemy ogolonych. Wy tego oczekujecie od nas, a to działa w dwie strony. Do męskiego odbytu raczej sie nie zagląda wiec oszczedź nam szczegółów.

Gość m a r y n a r z
ostatni na moim drągalu nosiłem dwóch kolegów z siłowni :classic_cool:

Gość m a r y n a r z
Przepraszam z powodu prowokacji usunąłem fotkę, bo już nie chce mi się czytać co po niektórych komentarzy. Fotka miała być wyłącznie do skomentowania, a nie do jakichś złośliwych zaczepek. "Kicia" - to dobrze, bo nie należę do takich jacy Cię zaczepiali, poza tym nie lubię czarnych laluń;) Podszywaczom jeszcze raz dziękuje za tak zazdrosne komentarze. Pozdrawiam

Gość Adrianno30
"Nie da się usunąć"? Oczywiście, że się da fotka z serwera usuwa się po paru minutach, sama widzisz jak kolega Cię dobrze skomentował, jesteś tępa jak cep, skoro nie wiesz takich rzeczy, poza tym po co Ci wiedzieć ile on wyciska, to jest priorytetem dla Ciebie u chłopaka? Zapraszam do podstawówki, czas się nauczyć co nie co o logice myślenia.

Gość m a r y n a r z
czy jest jakas łachudra ktora chciała by zrobić mi jesien sredniowiecz z dupy to pisac zboczeńcy !!!

Gość m a r y n a r z
Wex stary przestan, przezciebie moj podryw nie wychodzi, juz myslalem ze znajde laske mimo 7 cm!!!! gejów nie wpuszczamy, no nie lasencje??

Gość yupi kay jej ;d;d
te piekny!! wstaw ta fote jeszcze raz bo nie zdazylam zobaczyc a z komentarzy wyczytalam ze chyba warto :d proooooooooooosze patrz jak ladnie sie usmiecham :D

Gość alo salut?
koooooooooorva pokaz ze to zdjecie :D:D bo juz mnie ryj boli od usmiechania

Gość m a r y n a r z
Nie mogie bo mi ojciec wszedl do pokoju i zobaczyl co robie i mi skasowal wszystko z D a tam mialem foty. Kur*wa a jutro chcialem od nowa ten topik zalozyc i pokazac sie jeszcze raz. moze by byli inne laski na forum :/

Gość alo salut?
nie piertol tylko pokaz doope :D:D no tak ladnie prosze ;]