Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić???????

przed chwilą znalazłem portel z gotówką!!!!!!

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxx
i co zrobisz autorze?

Gość co zrobić???????
starzy wyszli i liczę jeszcze raz na podłodze kasę i co? kurna pies mi właśnie obszczał banknoty

Gość co zrobic? PODZIEL SIE

Gość piczkaxxxxxxxx
no to dziwne jak na osobe niezamożną , ja bym tylko czekała az ktos odda

Gość bodziakowa
co zrobić??????? starzy wyszli i liczę jeszcze raz na podłodze kasę i co? kurna pies mi właśnie obszczał banknoty Obszczane, nie obsrane :D Powies na sznurku - wyschna :D

Gość co zrobić???????
nie mogę, zaraz ten gościu co zgubił ma przyjechać, obiecał mi zostawić w nagrodę znaleźne te 40 euro

Większość nie zasługuje na oddanie kasy:P.Jeżeli kopci pety lub coś w tym stylu,wierzy w brednie typu bogowie albo jest łajdakiem albo głupcem niegospodarnym to nie oddawać:P.Pierwszy rodzaj zużyłby kasę na niszczenie sobie,2 powinien umartwiać ciało i dusze a 3 rodzaj nie zasługuję,4 oczywiście tak jak 1 by sprzeniewierzył:P.Czyli to ponad 80% przypadków więc myślę że nie warto odddawać :classic_cool:.Poza tym inny może stwierdzić że było więcej i już znaleźne zostało pobrane:D.

Gość hahahahehehehahahhohoho
o jaaa zazdroszcze;)

Gość gugalaka
glupi to ma szczescie, a idiota jeszcze wieksze!!!!! i tak pewnie nikt sie po to nie zglosi.

Portfel bez żadnych dokumentów? Ja jak sprzątam bus po pracy co raz znajduje komórkę,portfel...Ale ani razu do głowy mi nie przyszło żeby zatrzymać...ktoś na pewno się martwi o swoją zgubę....

Gość prawo jazdy zdane
Moj tata kiedys znalazl portfel; kobieta co miesiac wyciagala z konta cala emeryture ( mieszkamy we Francjii ) bylo lacznie 1100 - oddal choc nie bylo dokumentow ale opisala portfel i kwote i kasa byla jej... Coz nie wiem czy sie oplaca byc uczciwym....