Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonastudentka23

Gdzie ci faceci? SZUKAM!

Polecane posty

Gość zrozpaczonastudentka23

Ja mam niefart do facetów i to taki, ze większe prawdopodobieństwo, ze wygram totka niż że znajdę jakiegoś normalnego( no jak wygram w totka to zapewne bede walić drzwi, oknami i piwnicą). Zauwazyłam, ze na PWR jak facet nie jest zajety, to ja odbiegam od jego ideału albo jego ideał to jego kolega wiec jak pecha to pech. Przekonałam się bolesnie, ze inteligencja to prawie przekleństwo a jak facet sie dowie ze jestem z PWR to zamiast zaczać normalna bajere probuje ze mnie wyciagnać jak przylutować rezystor itp itd, czuje sie jak kumpel lub co gorsza zagrożenie dla faceta, jakaś dziewczyna go wygryzie z interesu. Niepaląca dziewczyna to juz wogóle dno bo nie ma podstaw aby zagadać. Mogę sie pochwalić niesamowitym przygiąganiem do siebie seksoholików zboczeńców i innych tego kalibru ooo tak nic tylko polować na sexmaszyny. Gdzie ta przebojowość, otwartość, poczucie humoru... No najnormalniej w świecie albo normalni faceci chodza kanalami albo jak dinozaury dawno gryza ziemie. Nie wiem czy oczekiwanie od faceta że nie bede sie z nim nudzić, bede czuc sie bezpieczna i mieć także w nim przyjaciela to wyzyny nie do zdobycia. Wygląd owszem ważny ale sa gusta i guściki i niekoniecznie jakiś Ronaldo z Włoch mnie oczaruje a czasem więcej czaru jest w uśmiechniętym blondynie w okularach niż w wystylizowanym na łamacza kobiecych serc mężczyźnie. Czemu pisze to tu?? Bo chciałam podzielić sie moim żalem, ze w budynkach pełnych facetów nie można trafić na takiego jak ja chcę.chlip...

Gość krejzi
ojej... No to rzeczywiscie, myslałam ze na typowo "męskich" kierunkach dziewczyny nie maja z tym problemu. Ja studiiuje na wydziale gdzie sa faceci z ktorymi mozna pogadac tylko o kodeksach karnych itp albo tacy własnie macho :/ ogólnie to tez sobie mysle, czyy spotkam faceta ktory spełnia moje "wymagania", chociaz ciezko to nazwac wymaganiami, to jest po portsu minimum! ma być NORMLANY,a widac ciezko o takich w dzisiejszych czasach. Pozostaje nam czekac kochana ;)

Wiesz, męski umysł jest ograniczony, więc nie wiem, czy dobrze wnioskuję, ale chyba ich po prostu onieśmielasz, wyglądem..? Z resztą nieważne czym :) no cóż, może poszukaj w tym kanałach hehe

Gość do samme ciotty
onieśmiela??? nie rozśmieszaj mnie. facetowi jak zależy działa. Szybko zapoznaje kobietę, aby INNY JEJ NIE PODERWAŁ. tak działa facet. chyba ze to ciota.

"inteligencja to prawie przekleństwo" "niepaląca dziewczyna to juz wogóle dno bo nie ma podstaw aby zagadać" z takimi poglądami to nie dziwie sie ze normalnego zneleźć nie mozesz

Gość krejzi
z ta niepalącą to ja tez sie nie zgadzam, wiekszosc facetów chyba woli jesli kobieta nie pali.. Coś sobie wkrecasz ;)

Gość krejzi
no tak normlany to tez przebojowy ale zalezy jak ta przebojowosc rozumiec, dla mnie to nie taki który jest najgłosniejszy na imprezie i sypie zartami jak z rekawa. NORMLANY to taki z którym mozna sie czasem powydurniać, wyjsc na jakas imprezke, ale tez zwyczajnie siedziec w domu i ogladac m jak milosc :P ot, kazdy ma swoja definicje "normlanośći"

Gość wódz dzielnych małp
offerma :D a może Ty po prostu jesteś nieatrakcyjna?

Gość polskistudentfilologi
ja mam taki sam problem, tylko z kobitami. Na jednego faceta przypada u nas 30 babek i prawde powiedziawszy, nie ma w czym wybierac. Kazda jakas nijaka.

Gość facetzbyczymijajami
a mi sie po prostu wydaje zes brzydka jak noc, ot caly problem.

Są fajni faceci jak opisujesz, ale z reguły dostają oni koła w serce od jakiejś sadystki, która tą ich fajność wykorzysta i wyrzuci na śmietnik i potem wolą spędzać czas samemu, na swoim hobby i średnio mają ochotę poznawać kolejną psychopatkę w której się zakochają, a ona zmasakruje ich uczucia z uśmiechem :( Dlatego na rynku tylu klubowych macho bo ich to nic nie rusza, nie zakochują się do szaleństwa i jak ich laska jedna choć raz zechce skrzywdzić to mówią jej by mała i idą do innej.

Kobiety i dziewczyny obecnie nie szanują fajnych facetów i fajni faceci wydaja im się nudni - monogamiści, nie piją, nie zdradzają itp. Nie ma przy nich nutki niepewności, emocji związanych ze złymi rzeczami.

Gość wódz dzielnych małp
złe rzeczy :D

Gość jestem tez politechniki
i ostatni raz dziewczyne mialem w liceum. Co ja mam zrobic?

Gość NIE WIEM ALE
coś mi się wydaje że wyginęli

Gość zazdroszcze tylu facetow
ja mam pod reka same cieple kluchy co maja dwie lewe rece, tkz artysci.

"i ostatni raz dziewczyne mialem w liceum. Co ja mam zrobic?" Tu są tacy co w ogole nie mieli. Ty masz doświadczenie.

Gość pewnie wygladasz jak ludzik
michelin