Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zazdrosnika __/

zazdrosccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

czy ktoras z was ma chlopa zazdrośnika? no kurwa moj to jest juz nie do wytrzymania czuje sie jak pies na uwiezi wszytsko gdzie kiedy i jak i chore podejrzenia ze go kłame no kurwaaaaaa ilez mozna czuje jakbym żdziczala przez niego czy ktoras z was ma podobna sytuacje ????? bo mnie to juz przytlacza strasznie

Ty sie lepiej mu przyjrzyj blizej, bzyka panny na boku az mu pyta świszczy, mierzy ciebie swoja miarą pogoń palanta bo mało ze ci zycie zatruwa to cie jeszcze zdradza

Gość ellkkaa
ja tak niestety mam

Gość dziefczę z kaf
ja tak na szczęście nie mam

Gość ellkkaa
ja sie juz czuje wykonczona psychicznie... dzis wrocilam wczesniej z pracy i chcialam mu zrobic niespodzianke a on mi walnal tekstem, ze gdzie bylam!!! jak to gdzie mowie w pracy tylko wczesniej skonczylam a on na to, ze bylam na randce i co wy na to powiecie bo ja juz nie mam sil!!!

elka_ no to faktycznie zamiast sie cieszyc ze wrocilas wczesniej i wogole....... umnie zadzrosny strasznie o to ze jade gdzies na zakupy wszytsko musze sie tlumaczyc , o ktorej wroce gdzie ide , o to ze na imprezoie w klubie pstrykneli mi fotke i ze ja niby "frajerom pozowalam" to jest chore , dawniej to dzownil na domowy i sprawdzal czy ejstem w domu tzw gluche telefony

haha facet wyjatkowy_ dziekuje za bezcenne komenatrze:D ale.. bardziej chodzilo mi o wypowiedz dziewczyn które sa w podobnych sytuacjach:P

Gość dziefczę z kaf
Facecie wyjątkowy, jesteś taki pewien że zawsze jest tak jak piszesz? Chłopak autorki może jest zazdrosny bo po prostu jest zaborczy, ma kompleksy, panicznie boi się że ją straci..

zazdrosc nie bierze sie z niczego, sa trzy głownie powody 1. sam ma sporo za uszmi i sam sie nakreca 2. dziewczyna daje faktycznie powody 3. jest psychicznie chory jesli odpowiedz to jedne lub trzy, to trzeba towarzysza pogonic, chyba ze lubicie gdy was sie dreczy

noooo zapomniałam dodac ze rok temu znim zerwałam , i byłam z innym jednak pozniej napisałam do niego i wrocolismy

nie on do tego nie wraca wogole o tym nie rozmawiamy ja tez od tego nie nawiązuje, on jest takim typem zreszta ze nawet jak go cos trapi bedzie to dusil w środku .

Gość smileteawomen
to ja Ci napiszę jako kobieta, że w tym co mówi facet wyjątkowy jest naprawdę wiele prawdy, zapamiętaj sobie te powiedzenie: "kazdy mierzy swoja miara", no chyba że faktycznie dajesz lub wczesniej dalas mu powod by Tobie nie ufał. Jezeli nie, to predzej czy pozniej wspomnisz nasze slowa

Gość dziefczę z kaf
Ale swoje podejrzenia wobec Ciebie to jakoś nie bardzo dusi w środku.

smileteawomen dzieki za poparcie mojej teorii bo juz przestalem sam w nia wierzyć ;) a tak na powaznie, dziewczyny czy warto sie z nimi meczyć? przeciez za 5 czy 10 lat nie bedzie lepiej, zwykle ludzie zmieniaja sie na gorsze

dusiiiiii bo przeciez on niewie ze ja wiem ze to on nieraz dzownil na domowy, nieraz jak jesst o cos zly czy cos poprostu udaje ze nic si enie stalo a jednoczesnie jest wtedy poprostu chamski