Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeczuloczek...

Zgubiłem portfel !!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość czeczuloczek...

Było w nim 8 tysi i 40 euro !!!!! Jetsem załamany. Mam nadzieję że ktoś z was znajdzie te pieniądze :(

Gość doprawdy?
jakiego koloru był portfel?

Gość .NATALA..............
Tu taki jen znalazł,jak był z psem na spacerze. Cały się jeszcze trzęsie Taaaaaaki szmal!!:D:D:D

Gość maliboo
zglosiles juz na policje? szansa, ze ktos odda jest 1:1000, ale takie przypadki sie zdarzaja kiedys w wiadomosciach wspomniano o kobiecie , ktora oddala znalezione 30 tys zl (zgubil facet ktory z gotowka jechal na gielde samochodowa)

No byłem razem z cycuszkami... na spacerze, bo złożyliśmy się po 4tysiące na wspólny wyjazd do Meksyku hahaha więc jeśli ktoś znalazł portfel to prosimy o kontakt haha

Gość czeczuloczek...
Nie wiem jaki kolor był portfela bo to przed chwilą zgubiłem jak było ciemno a byłem pijany. Ale pewien jestem tego że żadnych dokumentów tam nie miałem. Zgubiłem na takiej dróżce co to ludzie czasem psy wyprowadzają :( Jeżeli ktoś z was znalazł to proszę żeby mi oddał bo to są dla mnie ostatnie pieniądze :(

Gość fuckin madman
to zart czy prawda, nosisz w portwelu 8 tysi ? albo jestes zbyt bogaty albo pierdolniety w glowe

Gość co zrobić???????
poważnie???? Ja go znalazłem!!!!!!!!!!! Ale masz farta :-) Podaj numer konta to ci jutro wpłacę w banku kaskę

Gość czeczuloczek...
co zrobić ????? Poważnie znalazłeś moje pieniądze ????? Super jesteś !!!!! Tam było 8 tyś zł i 40 euro to w nagrodę możesz sobie wziąć te 40 euro a 8 tysi prześlij mi pocztą ok ? Konta bankowego nie mam. Albo podaj adres gdzie mieszkasz to sam podjadę po pieniądze :(

Gość .NATALA..............
CZUB :D:D:D

Gość co zrobić???????
ok Łodź ul Gdańska 100/102 ale niektóre nominały Pikuś obszczał. Mam nadzieję że się nie obrazisz?

Gość co zrobić???????
jedziesz? kurde nie będę czekał całą noc, starzy poszli do sąsiadów grać w karty i wrócą za godzinę czy dwie. Musisz się zmieścić w tym czasie bo się nie będę tłumaczył matce po coś przyjechał

Natala , jak Ty o mnie mówisz ? :( Zgubiłem kasę , jestem załamany a teraz gdy klient Ją odnalazł i wlał w moje serce trochę nadziei na jej odzyskanie to Ty mnie tak poniewierasz :(

Gość co zrobić???????
tobie nic nie dam! To czeczuloczek zgubił oszuście!

Gość czeczuloczek...
Oj kurde :D Nicka nie zmieniłem przez przypadek :D No dobra , to koniec tematu :D Już drugi raz dziś wtopa przez te czarne nicki. Dlaczego tu jest tak, że żeby z powrotem pisać na pomarańczach to trzeba zamykać przeglądarkę i włączać od nowa bo w przeciwnym razie pisze się na tym starym czarnym nicku ? :(

Gość bodziakowa
wylogowac sie chlopie po prostu trzeba :D:D:D:D:D:D