Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milk&honeyy

właśnie dzwoniła do mnie jakaś dziewczyna i podała się za kochankę mojego

Polecane posty

Gość milk&honeyy

faceta. On zaraz wróci z pracy z popołudniowej zmiany, jestem załamana. Od razu wystawić mu walizki czy dać się wytłumaczyć?

Gość a to ciekawe jakieś
jeśli bardziej ufasz jakiejś obcej babie niż swojemu facetowi to wystawiaj :) Mało to dowcipnisiów?

Gość gotowałas dla mnie i ptactwa

Gość milk&honeyy
znam tą dziewczynę, kilka razy ją spotkałam na imprezie u naszych wspólnych znajomych

jak ci teraz nie wstyd.... dawalas mu się, robilas mu dobrze, a on i tak poleciał do innej nie macie dumy...

nie sztuką jest się seksić, gdy wszyscy naokoło się sekszą sztuką jest nie dawać, nawet nie spodziewasz się ilu wtedy kundli pod drzwiami skamle...

Gość 258258258255
mnie tez taka cipa nabrala, zwodzila mnie 2 tyg w koncu maz wrocil z delegacji zadzwonil do niej dal na glosnomowiacy a ona powiedziala ze to ja wszystko zmyslilam, huj by ja strzelil, ale ona ma cos z glowa maz od niej odzszedl.

Powiedz mu o tym. Jesli sie przedstawiła to zapytaj go jakwejdzie co słychac u np. Agnieszki? Jak zrobi dziwna mine to mu przyjeb i wyrzuc z balkonu

Gość 258258258255
ja pytalam o szczegoly to nic konkretnego nie umiala odpowiedziec, laski sa ladnie pierdolniete

Gość m a r y n a r z
A może to ty jego zdradzasz a ta laska tylko chce go uratować, a ty sobie chcesz podbudowac ego tym nedznym postem??? Przejrzałem Cie! Ja i pół Kafe!!

Gość zomek
honeyy: Zeby te sytuacje jakos wyrownac w celu zebys miala rowne szanse - zadzwonilem do twojego faceta i powiedzialem mu ze bzykalem ciebie.