Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym obejrzeć

film Anna tysiąca dni

Polecane posty

Gość chciałabym obejrzeć

moze ktoś ma na chomiku i udostępni, albo poda strone gdzie mozna obejrzeć online (bez sciągania i zapłaty smsem-nie ufam jakoś) bardzo proszę, obejrzałam Dynastie Tudorów i mam ochotę na filmy o tej epoce

Gość gryzą czy nie to nie
jest istotne bo nie chodziło mi o pouczanie tylko o namiar do chomika do którego jest dostęp bez wysyłania smsów, jeśli ktoś ma to b.proszę PS.słownik ortograficzny też zębów nie ma

Gość to się rębaj
dostaje linka pod nos i jeszcze fochy strzela :P

Gość gryzą czy nie to nie
przepraszam cię bardzo, nie strzelam fochów, jeśli spróbujesz obejrzeć ten film korzystając z podanego linka to sie przekonasz że poprosza o przesłanie płatnego smsa bo transfer za niski, mogę zapłacić te 2zł ale sie trochę obawiam bo nie wiem czy nie sciągną więcej, czasem właściciel chomika udostępnia swoje pliki i można swobodnie sciagnać, przepraszam jeśli Cię uraziłam, wcześniej naprawdę szukałam w necie, na stronach z filmami albo tego filmu nie ma-jest stary albo sie domagaja płatnej rejestracji,a do takiej nie mam zaufania dziękuję za dobre checi i pozdrawiam

Gość anty-klerykał
szukaj na stronach warezowych, jest na pewno na www. darkwarez.pl, rejestracja wymagana, ale niepłatna

Gość anty-klerykał
A jeśli interesuje Cię ten okres historii, to polecam "Kochanice króla". Zupełnie inne spojrzenie na ten sam temat.

Gość oglądałam kochanice
króla, strasznie duzo tam pomyłek, choć film jako dramat niezły, chciałam obejrzeć tę staroć bo dawno filmu nie widziałam a kiedyś mi sie podobał