Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość willemina

problem u chlopaka:(

Polecane posty

Gość willemina

wiatam...niech mi ktos doradzi co robic w tej sytuacji!! jestem z chlopakiem od 3 lat,mieszkamy razem ...piewsze 3 miesiace naszego zwiazku byly bajeczne wszystko jak we snie...wszystkim dookloa opowiadalam ze moj chlopak to ideal..ze kazdej dziewczynie mogla bym zyczyc takiego faceta..prawda jest taka ze to jest super facet z niego,jest mega przystojny wszystkie dziewczyny mi zazdroscily bo same za nim szalaly ,bardzo dobry dla mnie i wiem ze mnie bardzo kocha i chce dla mnie jak najlepiej i wiem ze dal by mi wszystko oprocz wlasnie tego jednego,on nie ma ochoty na sex...wogole!!!!!!!!! wiem ze to nie moja wina ze on nie ma ochoty...poprostu jego lipido jest tak niskie ze jemu wystarczy raz na 6 miesiecy..(tabletki na lipido tez nie pomagaja) a co ze mna jak u mnie wszystko dobrze z lipido chce mi sie kochac jak kazdej zdrowej kobiecie..on mowi ze mnie rozumie...ale tak naprawde wydaje mi sie ze napewno nie wie jak ja sie czuje.caly czas mnie pociesza ze bedzie lepiej ale nic sie nie zmienia od ponad 2 lat..i co mam uwiezyc ze tak nagle sie zmieni..jest dla nas dwojga jakas wspolna przyszlosc..nie umiem juz tak zyc udawac ze wszytko jest super...kocham go ale jestem nie szczeslwa:((( i juz powoli trace sily na wszystko:((( odejsc??? zostac???

Gość być możeeee
ma zaburzenia w produkcji ejakulatu, gdyż wytrysk nasienia jest podstawą męskiego orgazmu. Więc jeśli nie ma orgazmu/przyjemności to i niedziwota, że unika seksu. Zatem, czy podczas takiego co6-sciomiesięcznego seksu ma wytysk nasienia? Nie sądzę, żeby w tym wieku był po operacji prostaty produkującej zawiesinę dla plemników.Jeśli nie ma wytrysku, to sprawa jasna, walcie do seksuologa po lekarstwa na zwiększenie produkcji zawiesiny dla plemników, lub niech prowadzi tak zdrowy tryb życia żeby organizm w naturalny sposób regenerował nasienie. Więcej nt. możesz znaleźć w necie pod hasłem: "vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć". Powodzenia, odpisz czy miałem rację.XY PS: a może jest skrytym gejem?

Gość niech sprobuje kremu
IWOSTIN Lipidia - krem lipidowy - lipidy 40% - zaraz mu lipido wzrosnie

Gość rozwiązanie
daj se zrobić dziecko, jeśli tylko on jest płodny, Ty będziesz kochać dziecko, a on może cię zaspokajać przypiętym dildem, lub co sześć miesięcy własnym penisem. Ostatecznie sama możesz się onanizować, rozładowując napięcie seksualne i co wcale nie jest zboczeniem ani czymś złym. Wybór należy do ciebie, gorzej gdyby był gejem.

Gość rozwiązanie
moi drodzy, nie lipido tylko libido. W jakiejś książce czytałam, że posypanie penisa/vaginy heroiną daje kosmiczny orgazm, ale to narkotyk i można się uzależnić i stać się ćpunem, więc szkoda ryzykować.

Gość rozwiązanie
Problemy z erekcją, potencja, libido, suplementy diety, lepsze ... Preparat na potencję i erekcję. Permen to skuteczny preparat ziołowy dzięki któremu niemu znacznie poprawi się twoje życie seksualne. www.permen.pl/ - Kopia - Podobne Intymnosc.pl - Twoje intymne zakupy! - Sex Shop, Artykuły ... Zobacz, co

Gość willemina
juz tez mialam takie mysli ze moze jest gejem...ale nie!!! wytrysk tez ma normalnie!!!

sa juz tutaj takie co maja sex 1 w miesiacu ale takiej co ma raz na 6 miechów to jeszcze chyba nie było :P

W jakiejś książce czytałam, że posypanie penisa/vaginy heroiną daje kosmiczny orgazm" który diler ci ją podsunął ? :P