Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniula15

Mam 15 lat i kocham pana Boga !!

Polecane posty

Gość Aniula15

Jestem gleboko wierzaca i jestem z tego powodu wysmiewana przez kolegow z gimnazjum :/ wrecz taka plotka wyszla, ze nawiedzona jestem. Czy to na prawde jest takie dziwne ???

Gość rypiesz się z bogiem
??????

A wierzysz w Pana Boga czy w Kościół ? bo wiesz..to dwie różne rzeczy...więc ? :)

Gość Aniula15
Na wulgarne osty nie odpowiadam. W Kościol sie nie wierzy, tylko sie do niego należy, wierzy się w Boga. Do kościoła chodzę.

Gość Aniula15
podoba mi się proboszcz mojej parafii. Mogę godzinami go słuchać i oglądać.

Gość omfd
to kochaj ale nie na tym forum bo ci przejdzie ;-)

Gość Aniula15
Już się zaczęły marne podszywy, widzę że b. kontrowersji wzbudza ten temat rowniez na forum, podobnie jak dziwia sie ludzie w rzeczywistosci.

Gość Aniula15
swój wibrator odbytniczy nazwałam "Pan Bóg" :D

Gość uihkuhokljplijp;
a ja kocham Marlyna Mansona

Gość Aniula15
Nie sądzę, że mi przejdzie. Mam swoje poglady i swoje patrzenie na świat. ale zastanawiam sie, czy to cos tak złego, ze trzeba z tego szydzić ?

Gość Aniula15
Coralick, dziękuje za ostrzezenie w takim razie

Gość Aniula15
Nie znam żadnej kamelii, ale skoro mozna tam w kulturalny sposob rozmawiac, to chętnie.

Gość Nie przejmuj się
ze mnie też się śmieją, jak podczas burzy kładę się na ziemię i błagam Zeusa o litość.

Gość Aniula15
Ja sie na ziemie nie kłade, tylko cHODZĘ DO Kościoła, modle sie i staram zyc zgodnie z przykazaniami i zgodnie z sama soba , ale widocznie jest to powod do wysmiewania

Gość nie rpzejmuj sie
w gimnazjum dzieciaki mysla tylko o imprezach itp i wszystko co inne jest dla nich glupie....ale dasz rade...w liceum juz ebdzie trocxhe lepiej a po liceum to juz naprawde ebdzie oki, a na razie coz...nie musisz tak abrdzo pokazywac tego, ze ejstes tak bardzo gleboko wierzaca :)

Gość Sub zero
Wierzyć ale skoro się z ciebie śmieją to znaczy,że przy każdej rozmowie mówisz o tym jak bardzo jesteś wierząca czy co robisz?No bo bezpodsrawnie się nie smieja

Gość Aniula15
znikam stad, bo faktycznie nie da sie porozmawiac bo ja\ k ktos zyje zgodnie z wlasnymi przekonanaimi to trzeba go pocisnac i pojechac . papa

Gość do tępoty powyżej
papa

Gość Aniula15
nie wspominam o tym przy każdej rozmowie, ale należy do katolickiego stowarzyszenia młodzieży, to nieraz mowilam kolezankom co robilam po poludniu - ze bylam na spotkaniu ksm, i tak poszla plotka, ze jestem "nawiedzona" i rozne przezwiska mi wymyslono jeden powtarzal drugiemu i teraz sie smieja i tyle :/ Milego wieczoru !

Gość Sub zero
Więc już nie opowiiadaj koleżanką ,że chodzisz do kościoła na spotkania i tyle.A wierzyć dalej przecież będziesz bo wierzy się dla siebie a nie na pokaz

Gość Sub zero
a tak nawiasem mówiąc miałam koleżankę która chodziła n adzieci maryji a kurwiła się jak nie wiem co ,no i wkońcu ją wyrzucili ale obyczajów nie zmieniła heh

Gość Ja też jestem b. wierząca
a mam 21 lat ;) W zaufanym gronie przyjaciol sie nikt ze mnie nie śmieje, no może czasem się dziwią, że mi się chce wstać w niedzielę rano, żeby iść do Kościoła itp. ;) Ponadtow jestem dziewicą i zamierzam nią zostać do ślubu ;) czyli już niedługo. I jestem z tego dumna, że się nie sprzeniewiwrzyłam tym zasadom, bo w dzisiejszym świecie to niezwykle trudne. Rób, co Ci podpowiada serce, a na innych nie patrz.

Gość Aniula nie przyjmuj się
tym co inni mówią. Tak trzymaj :)

Gość Dziwisze z krakowa
oto namacalny dowód, co kler wyczynia w szkołach z podatnymi na indoktrynacje jednostkami

Gość Aniula15
w każdy pierwszy piątek miesiąca zasuwam do spowiedzi z książeczka, do której zbieram pieczątki i tylko to dziwne fap fap fap podczas moich spowiedzi, dochodzace z konfesjonału, mnie niepokoi