Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokszokszok

Zia86 chce zostać miss

Polecane posty

Gość też masz mój głos,
:)

Wszystkim serdecznie dziękuje za głosy. :) Przypominam, że można głosować codziennie, więc jeśli sądzicie, że nie jestem aż tak brzydka i wychodzona to dziękuje za klikanie. ;)

Gość ja tez glosuje na ciebie
po kilka razy dziennie :P Nie, nie podobasz mi sie i uważam,że są tam ładniejsze okazy, ale podoba mi się Twoja determinacja i za to masz moje głosy.

Gość to akurat dobrze ze chuda
Lepsza zbyt chuda, która ma szansę przytyć i może jeść to, na co ma ochotę, która ewentualnie doda sobie kg strojem, niż za gruba, która nie dość, że wcina samą zieleninę, to jeszcze na domiar złego we wszystkim wygląda fatalnie

Gość jgjytjtjtyj
tak myslalam ze taka panna jak zia musi studiowac na jakims KupSobieWyksztalcenie.

To akurat dobrze ze chuda, gorzej jak przytyć się nie da. Żyje na diecie słodyczowej już 20 lat i dalej nic. ;) A do ślubu mam przytyć jeszcze 3 kg.

Gość zapiaszczone
Paula, te foty są totalnie zapiaszczone= brudny obiektyw? Zastanów się jeszcze nad fotografem. Jest tak sobie, a to do Ciebie nie pasuje, skoro ma być perfekcyjnie..

A już widzę o co ci chodzi. :) To grafik tej strony musiał jakoś zmienić typ tych zdjęć. My na stronie od fotografa mamy idealne. :)

Gość zia - pięknoscia to Ty
nie jesteś.... tak szczerze to sa ładniejsze od Ciebie.

Gość a to mnie akurat dziwi
są od niej ladniejsze, ale sa te brzydsze np Katarzyna Dąbek czy Sandra Klauza. Naprawde ladnych jest moze 5, a reszta albo przecietne, albo wyjątkowo odrażające, także Zia ma szanse.

Gość Dziewica_Anielica
zaglosowalam, śliczne zdjecia Zia !

No nigdy się za wielką piękność nie uważałam ale skoro dałam się namówić i przeszłam przez eliminacje to fajnie byłoby wygrać. ;) Dziewica_Anielica, dzięki. :) Zdjęcia pochodzą z sesji narzeczeńskiej.

zagłosowałam chociaż myślę że brzydka jest ale niech już zostanie tą miss, co mi tam... ;)

Gość gosiaczek88777
Nie wiem czy wiecie,ale jest też taka stronka www.twojamiss.pl , gdzie można wrzucać swoje fotki i na ich podstawie jest wybierana Miss- np.listopada,grudnia etc. albo w konkretnej konkurencji np. najładniejsze nogi etc. Można się pokazać innym, a za wygraną oprócz tytułu są też nagrody rzeczowe! Myślę,że warto spróbować swoich sił na początek właśnie w takim konkursie,a potem kto wie-droga do Miss World może stanie otworem;)

Gość kahna kahna
a ja zaglosowalam, bo wlasnie mysle, ze jest ladna!

Konkurs już się zakończył. :) Dziękuje wszystkim za głosowanie, udało mi się zająć 4 miejsce. :)

Gość dópa dupa
dópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópadópa