Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna krolowa sniegu

ktos chetny zeby pomoc?

Polecane posty

ohh przyszłam ponarzekac troche. moze ktos ponarzeka ze mna. czuje ze jestem w zozsypce, chciałabym poznac w koncu milosc ale nie wiem juz jak to zrobic. jesli nadarza sie okazja to oczywiscie korzystam z tego zeby kogos poznac ale nie nastawiam sie za bardzo bo i po co? jak z tego nic nie wyjdzie to tylko bedzie smutek. ale moze wlasnie to zle postepowanie. nie wiem juz co zrobic zeby w koncu znalezc tego jedynego

Gość uuuuuuuuiiiiiii
ponarzekała bym z tobą, ale nawet nie mam siły tego robić

szkoda

Gość yuyiyiuffvv
przede wszystkim nie siedż po nocach przy kompie tylko normalnie się kładż spać.

no ale ja chce z kims pogadac, moze ktos bedzie mial jakis pomysl co by tu zrobic. ale jak tak dalej pojdzie to pojde spac,

Gość uuuuuuuuiiiiiii
daruj sobie facetów, same problemy z nimi

Najpierw się zastanów jakiego faceta chcesz poznać. Potem przeanalizuj, gdzie takowego można spotkać. Następnie wybierz się odwalona w to miejsce i działaj. No i niech to będzie gdzieś, gdzie nie ma innych kobiet. Mecz jakiś, trening, skate park, biblioteka studencka, zależy co lubisz.

no byc moze tak ale przeciez fajne jest to ze ktos jest przy Tobie, przytulanie, całowanie itd. nikt inny Ci tego nie da nawet najlepszy przyjeciel. ja chce znalezc milosc, pozniej zalozyc rodzine i miec dziecko itd. jakos mi to ciezko idzie, jest mi z tym coraz gorzej

Gość uuuuuuuuiiiiiii
ee myślałam podobnie jak ty a teraz to nie wiem czy związek z moim facet miał jakikolwiek sens:o

Zła Anna mozliwe ze masz racje, ja chyba w zle miejsca chodze... hm to jest jakis pomysl

uuuuuuiiiiiii moze to po prosstu nie byl ten jedyny

Gość uuuuuuuuiiiiiii
bo co byś zrobiła w takiej sytuacji, rozmawiam z chłopakiem o tym że przydałoby się w końcu razem zamieszkać, on ciągle o tym mówi itp, więc ja przechodzę do konkretów i mowie żebyśmy kredyt wzięli na mieszkanie albo coś takiego, żebyśmy zaczęli coś robić z życiem a on na to że żadnego kredytu brać nie będzie, bo pójdziemy wynajmować mieszkanie do czasu aż jego rodzice umrą, a wtedy wprowadzimy się do ich domu, no mi po prostu ręce opadły..

Gość uuuuuuuuiiiiiii
to co ja mam kurna czekać na śmierć teściów, no sorry, już nawet pomijając to że to z jego strony zupełnie niemoralne co do rodziców to co ja mam może i ze 40lat nie mieć własnego kąta bo on tak sobie wymyślił:o

Gość uuuuuuuuiiiiiii
no nie pierdziele, czegoś takiego to ja się w życiu nie spodziewałam:o

Sluchaj. Ja powiem tak. Kobiety sa lepsze. Poszukaj sobie kobiet. Ja je zdecydowanie wole. Ladniejsze, bardziej zadbane, pachnace. Nie ma co sie bawic z facetami :D

Zła Anna z wygladu to lubie raczej taka deliktna, chlopieca urode. ale ze nie mam 18 lat no to chciałabym zeby juz mial w miare ulozone zycie, normalna prace, hmm nic innego mi nie przychodzi do glowy, chcialabym w koncu poznac tego wlasciwego, ktorego pokocham po prostu i kto bedzie kochal mnie.

Słuchaj, to weź może jego rodziców na przejażdżkę, rozpędź się i w ostatniej chwili wyskocz z samochodu? Źle mówię? "Kochanie, kiedy Twoi rodzice w końcu kopną w kalendarz?"

uuuuuuuiiiiii no to jest malo powazne podejscie, dl amnie tez niezrozumiale. wkurzylabym sie tez

Królowoooo, ale może skupmy się na konkretach? Jakie pasje? Rozumiem, że imprezowicz odpada, jeśli chcesz kogoś ułożonego, ustatkowanego. Ale intelektualista? Ktoś, kto lubi adrenalinę? Sportowiec, romantyk? Nie, nie bierz romantyka.

hept to ze kobiety sa wspaniale, bardziej zdbane, pachnace to ja wiem ale mezczyzni tez potrafi byc cudowni i tego mi wlasnie brakuje

Gość uuuuuuuuiiiiiii
malo powazne podejscie? ja to już sie nad jakąś chorobą psychiczną zastanawiałam:o

imprezowicz to nie ale zeby lubil sie bawic bo ja lubie, lubie tanczyc wiec dobrym tancerzem moglby byc. Moglby byc podroznikiem. Mądry i zaradny jak najbardziej ale intelektualista to raczej nie.

uuuuuuuuiiiiiii byc moze choroba psychiczna, moze lepiej uciekac od niego?

Gość uuuuuuuuiiiiiii
nie wiem co z tym fantem robić, przyzwyczaiłam się do niego, kocham go ale chcę normalnie żyć a jak po tej rozmowie zauważyłam to z nim się nie da, bo on z życiem nie robi kompletnie nic, inna sprawa jeszcze: 2lata temu mi się oświadczył no niby fajnie ale po tym nawet nie wspomina o ślubie kompletnie nic:o to po jaki grom te oświadczyny były

Jak podróżnik to może spróbuj tego kierunku właśnie? Nie macie jakiegoś regionalnego forum? Poczytaj, może ludzie piszą o takich wyprawach i dołącz się do nich. Nawet jak się nie uda, to przynajmniej będzie przygoda.

- wybierz się sama do kina - wybierz się sama na lotnisko (jeśli macie jakiś aeroklub), usiądź i popatrz na panów - wybierz się np. do restauracji, gdzie są fajni klienci i wpadaj tam np. raz na tydzień (sama) na kawę Ogólnie najlepiej wybierać jakieś stałe miejsca i przebywać tam w pojedynkę. Gwarantuję, że to działa, stali bywalce to zauważą i wreszcie sami przejmą inicjatywę. Możesz wykorzystać sztuczkę prośby o pomoc.

Gość nnNoName
mm ale ja nie bardzo lubie sama gdzies chodzic i to jest wlasnie problem, zle sie czuje jak jestem sama