Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooollwer

Powroty starych milosci

Polecane posty

Gość ooollwer

Jestem mezatka z dlugim stazem . Od jakiegos czasu byla dziewczyna mojego meza nawiazala z nim kontakt , wysyla mu zdjecia z przeszlosci , pisze ze sie o niego martwi . Ona jest po rozwodzie . Moj maz jej odpisuje rowniez wysyla zdjecia . Nie wiem co o tym myslec , co oni chca osiagnac ? Moze ktos mi doradzi co z tym zrobic ?

Gość moze najpierw pogadaj z mezem
? co my bedziemy ci tu pisac? uspokajac ze nic takiego? schizowac, ze lada dzien wyladuja w lozku? i co mu powiesz potem? skonsultowalam sie z anonimowymi wszystkowiedzacymi kafeterianami i postanowilismy wspolnie, ze...(tu wstaw dowolna odpowiedz) ?

Gość zastanawaiam się.
Skad wiesz,że to ona odnowiła kontakt,faceci zawsze zrzucają winę na kobiety. Wczesniej czy pozniej ta znajomosc skonczy sie na seksie,a co bedzie dalej,nie wiadomo.Jezeli zażądasz zakonczenia pisania i tak nie będziesz miala gwarancji,ze tego nie robi.Interent to maszyna do zadrad.

Gość ooollwer
To trwa dosc dlugo, mysle ze dwa lata . Rozmawialam z mezem on jest zmieszany , zawstydzony a moze glupio mu , ze zostal zlapany przez nasza corke . Ja mysle ze mu to imponuje a ja nie chce utwierdzac go w przekonaniu ze jestem zazdrosna .

Gość ooollwer
Ja przestalam mu wierzyc , mysle ze on sie wybiela . Obydwoje z jego ex zachowuja sie niepowaznie .

Gość zastanawiam się..
Podziwiam;).Wiesz,jeżeli to trwa 2 lata to raczej nic z tego nie będzie,pewnie juz byli ze sobą i uznał,ze to kobieta nie dla niego.Gdyby mu zależało odszedł by.Z czasem takie pseudozwiązki powszednieją.Na pewno imponuje mu,ze interesuje sie nim inna kobieta,szczególnie jest to atrakcyjne dla facetów w dłuższych zwiazkach.Podziwiam,ze wytrzymujesz,ale tez wydaje mi się,ze to najlepsza metoda na wypalenie tamtej znajomosci.

Gość ooollwer
Ja sie dowiedzialam pare dni temu o tym ze oni maja z soba kontakt . Sama sie domyslam ze to trwa tak dlugo , znalazlam zdjecla wysylane do niego w 2008 roku . Wydaje mi sie ze to go bardzo podniecalo , ale jak to wyszlo na swiatlo dzienne to spanikowal i z tego co wiem napisal jej zeby mu sie nie narzucala . W moich oczach jest tchurzem i klamczuchem bo bawil sie uczuciami moimi i jego ex . Ja nie chce z nikim rywalizowac a tym bardziej z jego ex . Powiedzialam mu ,ze ja o niego nie bede walczyc bo mam swoja godnosc niech robi co chce .

Gość ooollwer
Dziekuje za twoja wypowiedz jest dla mnie bardzo konstruktywna i daje mi duzo do myslenia .