Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka I roku st. zaocznych

Szukam pracy, wysłałam tyle CV i nic.

Polecane posty

Jestem tak podłamana, na razie pracuję. W zasadzie dorabiam- starcza mi na opłatę czesnego i zosstaje jakieś 100 zł na resztę wydatków- bilety, paliwo, ubrania itp. Chciałabym pracować w jakimś biurze, być sekretarką. Ale żadnego odzewu. Po jakim czasie Wy znalazłyście pracę, gdzi eszukałyście?

Gość zzdddddddzz
wiesz ja tez jestem zdziwiona co sie wyprawia np wyslalam miesiac temu CV do Rossmana , posada kierownika a tu zadnego odzewu a ogloszenie jest od nwoa

Gość bbbbbbbbbbbbbbjjjjjjj
wyślij CV do agencji towarzyskiej

Trochę niemiło, powinni odpisać choćby, że jeżeli nie skontaktują się do jakiegoś tam dnia, to znaczy, że nie podoba im się nasza kandydatura. A jakieś porady macie- dziewczyny które macie fajne prace?

Gość Nie zrazac sie i chodzic
osobiscie

Bardzo mi zależy, ale chodzić na 30 spotkań w tygodniu... na razie mnie na to po prostu nie stać (dojazdy)

nie chcę Ci ubliżyć ale masz za wysokie wymagania. Na stanowisko sekretarki zazwyczaj wymagają wykształcenie wyższe, jeden język obcy perfekcyjnie i najlepiej doświadczenie..

Ja szukalam i szukalam wysylalam cv, też chcialam do biura, ale prawda jest taka ze w pl cięzko znależć dobrą prcę beż znajomośći.. w pl jest się ważniejszym jak się pracuje w biurze a nie fizycznie, a na zachodzie odwrotnie pracownicy fizyczni mają więćej szacunku u ludzi niż biuriw i tak powinno być... a u nas niestety jak nikt cie nie wkreci gdzies to niestety jest cięzko. ja nie mam znajomychktorzy mogliby mnie gdzies wkrecic,ale jestem raczej zaradna osobą ipostawiłam wszystko na jedną kartę, nie mogłam znależć pracy więćsama ja sobie stworzyłam - założyłam firmę:) i od roku jestem na swoim...

Dziewczyny, czy to nie lekka przesada bez doświadczenia i studiów starać się o taką pracę? Ja wiem, że każdy chciałby siedzieć za biurkiem, ale im więcej osób stara się o takie stanowiska, tym bardziej pracodawcy mają w czym wybierać i wybierają rzecz jasna najlepiej wykwalifikowanych. Idź najpierw na staż, mnie to pomogło.