Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ja1

pytanie do NqLki

Polecane posty

Gość tak to ja1

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników: estradiol 204,25 FSH 9,615 prolaktyna 16,432 progesteron 1,863 cykle co ok 2 miesiace czasem 1,5 mc-a różnie. Staramy sie o dzidziusia ale ciezko ucelowac przy takich cyklach. ktos sie wypowie??? bo lekarz ktory zlecił mi badania kazał mi zadzwonic i umowic sie na wizyte, po czym przed chwila zadzwoniłam to zapytal sie o wartosci wyników i udzielil mi tylko konsultacji telefonicznej .to wszystko. chce zmienic lekarza ale pewnie zanim trafie na dobrego któremu bedę musiała na nowo przedstawiać całą historię cykli - minie duzo czasu. Czy wyniki są złe/dobre? Czzegoś mi brakuje, coś powinnam przyjmować??? Ludzie pomocy. Dodam że drogi rodne mam ok, żadnych mięśniaków, cyst, torbieli, itp. - USG dopochwowe. Z góry dziękuję wiem, że wielu dziewczynom udzieliłaś naprawdę fachowej porady dlatego zwracam sie do Ciebie o pomoc. Pozdrawiam.

Gość tak to ja1
moze ktos inny jednak sie wypowie

podaj normy, bo każde labo ma inne i są one zawyczaj podane przy wyniku i najważniejsze, w którym dc były robione badania, bez tego nic się nie da stwierdzić