Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyHElp

czy to mozliwe ?

Polecane posty

Gość pomocyHElp

Witam...mam ogromna prosbe. pwoiedzcie czy to mozliwe....bo ja juz odchodze od zmyslow. ostatnio uprawialam seks z bylym facetem....wedlug obliczen mialam dni nieplodne. kochalismy sie bez zabezpieczenia...ale on chyba za pozno ze mnie wyszedl..i obawiam sie ze wytrysk zaczal sie we mnie.. czy mozliwa jest ciaza ?? ;((

Gość gośćgość
nie sądze, ciężko jest zajść w ciaże. ja tez uzywałam naturalnej antykoncepcji i zaszłam dopiero jak pozwoliłam mu na skonczenie w srodku w dni baaardzo płodne i mokre.

Gość pomocyHElp
wyliczylam wg kalendarzyka....

Gość gośćgość
było to kilka dni przed okresem czy po ?

Gość pomocyHElp
po okresie. to stalo sie w nocy z wtorku na srode..a wczoraj mialam pobierana krew do badan. czy juz by wyszlo cos na badaniu krwi ? wyniki mam dzisiaj

Gość pomocyHElp
cykl 30 dni regularnie. po okresie to bylo 5 dni. badanie robilam w czwartek rano a kochalismy sie z wtorku na srode...

kalendarzyk :) :) :) chcesz być niedługo mamą? Jesteś na dobrej drodze w każdym wypadku, jeśli współżyjesz bez zabezpieczenia, możesz zajść w ciążę. Pamiętaj, że plemniki żyją kilka dni

Gość taka ta czarna
Wszystko jest możliwe.Byłam w takiej samej sytuacji, jak Ty autorko i niedługo zostanę mamą.

Gość pomocyHElp
wirm, zdaje sobie z tego sprawe.... ale w ttym wypadku akurat stalo sie tak ze myslimy po fakcie ;(

"cykl 30 dni regularnie. po okresie to bylo 5 dni. badanie robilam w czwartek rano a kochalismy sie z wtorku na srode..." Przy cyklach 30dniowych w zależności od długości fazy lutealnej owulacja może być już między 14 a 20dc. Dodając do tego długość życia plemników(kiedyś były to 3dni, teraz coraz częściej mówi się o 5 czy nawet 7dniach) to robi się niebezpiecznie blisko owulacji. a badanie krwi po 10dniach od stosunku powinno być wiarygodne

Tak jak napisała MINIA "robi się coraz bliżej owulacji " jeśli oczywiście byłaby ona książkowo. Moja przyjaciółka też ma 30-31 dniowe cykle i w obydwie ciąże zaszła właśnie ze stosunku tuż po okresie. Tak więc 50/50... A test z krwi za szybko zrobiony.

Gość pomocyHElp
ale mnie nastarszylyscie ;((

Gość pomocyHElp
moze mnie sie tylko wydaje ze on za pozno wyszedl....nie wiem bo juz odchodze od zmyslow ;((

Gość Tylko co autorka ma na mysli
parę dni po okresie, czyli w którym dniu cyklu? Bi moje miesiączki trwają 6 dni, parę dni po to 10, 12dc? Duże szanse na córeczkę;) A tak poważnie to życze ci, żeby potoczyło sie po twojej mysli.

Gość pomocyHElp
Nawet nie chce przyjmowac mysli do siebie ze moglabym byc w ciazy.... nie teraz, nie z nim ;(

Gość pomocyHElp
bede czekac cierpliwie do okresu....innego wyjscia nie mam ;(