Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katasiarka

moim marzeniem jest kupienie sobie wranglerów

Polecane posty

Gość Katasiarka

jednak ich koszt mnie przeraża, te ktore mi sie podobają najbardziej kosztują prawie 360 zł . Pytanie czy warto ??? Od kilku miesiecy choruje na nie i obiecuje sobie ze kiedys będe je miec

Gość Katasiarka
dlaczego w Polsce mlodych ludzi nie stac na nic :(:( dlaczego ceny są tak powalające, zarabiam 1200 zl i jak sobie pomysle ze na spodnie o ktorych marze wydam 360 zl... to az mi sie serce lamie

Gość nv nfgjbm
Tez tak miałam, ok 2 lata temu. Założyłam się z siostrą, która pierwsza je kupi (czas do 15 grudnia był). Uzbierałyśmy równocześnie i..pojechałyśmy kupić do sklepu. Okazało się, że jest wyprzedaż i kosztowały...99zł.:D:D Ale to były najgorsze dziny, jakie miałam....fakt- ładnie wyglądały do pierwszego prania....potem materiał zrobił sie jak szmata, wypchały sie i ogólnie zaraz się przetarły w kroku. Kupiłam w sklepie Wrangler- Lee, czyli oryginał. Ale jak masz takie marzenie...spełnij je;D

Gość Katasiarka
naprawde , takie dno ?? Myslalam ze spodnie za taką kase to wytrzymają z 5 lat, rzadko kiedy kupuje sobie nowe sodnie , bo zwyczajnie zadne mi sie nie podobają :( a te ktore mam np. z wyprzedaży w new yorkerze mam juz ze 2 lata, i nadal sie trzymają. To prawda ze troche sie rozciagnely ale dalej mi sluzą. A wranglery to chyba dobry jeans mają

Ja kupuje wranglery regularnie i jestem zadowolona ;) Ale faktycznie mozna zauwazyc, ze czasem trafia sie gorsza partia (np. szybciej sie przecieraja na szwie).

Gość nv nfgjbm
Nie generalizuje, moż etrafiłam na takie "pechowe". Ja mam 41 lat i pamietam moje pierwsze Wranglery z lat '80---> nie zdarcia:D:D 2 lata temu wybrałam jasny dzins, może za bardzo "zdekatyzowany" i dlatego taki słaby:D:D

Gość Katasiarka
o kurcze, no to teraz mam dylemat :( a tak mi sie podobają myslicie ze na swieta będą jakies wyprzedaże?