Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kayka

dzien nauczyciela w podstawce

Polecane posty

Dziecko narysowalo samo laurke dla pani z okazji dnia nauczyciela .. I jedna z mamusiem rozpetala afere, ze umowilismy sie na wspolne kwiaty a nie jakies INDYWIDUALNE laurki !! A dziecko chcialo dobrze, po nocy serduszka rysowala :/ CZy to ja jestem nienormalna, skoro uwazam, ze to mily gest ze strony dziecka, ktory po prostu lubi swoja pania, czy ta MAMUSKA wrzeszczaca ? jak myslicie

Gość retreetetr
trzeba było nawrzeszczec na ta mamuskę.

dzieci w klasach I-III są z reguły zakochane w "swoich Paniach" więc rysowanie laurki to norma :D tamta mamuśka raczej jest nienormalna nawrzeszczała na Ciebie czy na dziecko? może na zebraniu? :D

Najpierw na dziecko. Zrobila jej wyklad o zasadach fair play. "BO jak sie czuly inne dzieci??? One nie zrobily laurek !! ITD" Potem napisala maila do rodzicow, ze sobie nie zyczy itd.

pani nie widziala calej akcji. Odbyla sie przed zajeciami o 8 rano. Swiadkami byly dzieci. Pomijam fakt, ze dyskusja toczy sie caly czas mailowo !! Laurka gate normalnie sie zrobila.

DOBREEE !! usmialam sie !!! Dzieki bo juz myslalam, ze ze mna nie halo. Juz ja opier** bo nie pozwole zeby mi ktos dziecko terroryzowal Dzieks

a fuu.. nie dotkne jej. wiecznie niezadowolenej babo chlopa w zakrotkich spodniach !! no nie moge - za wlasne dziecko jestem w stanie zabic.