Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona matka

Mój 19letni syn korzysta z usług prostytutek!

Polecane posty

Gość oburzona matka

Jestem wkurzona, zniesmaczona, wściekła i czuje od tej chwili do swojego syna wstręd. Ale nie tylko do niego, dowiedziałam się że to wszystko, całe te libacje sponsoruje mój szanowny tatuś. Z resztą już raz przyłapałam na tych wyczynach swojego ojca, brata i bratanka jak się zabawili z tymi paniami, ale nie wiedziałam o tym że mój syn również bierze w tym udział. Pokłóciłam się oto z ojcem a on stwierdził że nic złego nie robi.

Gość no nie powiem
ale jak czujesz wstęD to już mogiła...

Gość kiedyś była tradycja
dziadek chce chłopaka wychować na niezłego kozaka, a nie mamisynka i pipę, proste :)

Gość jeremi____
to dziadek sponsoruje wnuczkowi takie przyjemności? pięknie... Trzeba było syna wychować na porządnego chłopaka, szanowna Pani. Nie popełniła Pani żadnych błędów wychowawczych?

Gość oburzona matka
Od wychowywania syna jestem ja, a nie on. Właśnie teraz przesadził, tym bardziej że daje mu pieniądze na korzystanie z czegoś tak prymitywnego i wmawia mu że kobieta poza seksem nie jest mu doniczego innego potrzebna. Ja sama chciałam wychowac syna na porządnego człowieka.

Gość szypuleczka
a Twoj maz tez z nimi sie bawi? fajna masz rodzine...

Gość oburzona matka
Chciałabym żeby to była prowokacja, niestety nie. Ja nie mam męża, od urodzenia wychowywałam syna sama( z pomocą rodziny) i chciałam by wyrósł na porządnego człowieka, do tej pory nawet nie wiedziałam co on robi. Mój ojciec lubi fundowac takie imprezy, najpierw mojemu bratu, a potem swoim wnukom.

Gość pastafarianka znudzona
ha ha ha

Gość i co się dziwisz????
Ktoś robi z niego prawdziwego macho:)

Gość męskie instynkty są niezliczon
e. A ty milcz i się nie wtrącaj.

NIEZŁE JAJA.. heh.. no cóż Twój syn jest już zepsuty .. nic nie poradzisz , jesteś w mniejszości !!!

Gość no to rzeczywiście katastrofa
haha no nieźle, własny dziadek funduje powiadasz, no wiesz...z boku może wyglądac to zupełnie inaczej, może chlopak się wyzyje i pozna stateczna dziewczyne i będzie ok, długo nie będzie się tym cieszył, sama wiesz że przychodzi taki moment kiedy facet siada na dupę i szuka przystani,spokojnej miłej kobiety do zycia

Gość nie twoje sprawy
nie wtrącaj się. kobiety nigdy nie zrozumią mężczyzn, prawdziwych mężczyzn a nie ciot.

Gość art123
a co na to Twoja matka i bratowe?

Gość oburzona matka
Moja matka jest po rozwodzie z moim ojcem, co do bratowej to mam tylko jedną i już dawno od brata odeszła. Te imprezy odbywają się jedynie w takim towarzystwie jak mój ojciec, brat,syn brata i mój syn. Co gorsze mój syn nie widzi w tym nic złego, a dziadek go tylko w tym utwierdza.

Gość ojejciuu
słabe to prowo... masz 2/10 na zachete :)

Gość art123
prawda niestety jest taka że nic z tym nie zrobisz bo nie będziesz mieć wpływu na życie sexualne swojego syna i rodziny, tak to już jest. Może porozmawiaj z synem w taki sposób aby pojął,że taka forma traktowania życia i kobiet jest prymitywna

Gość to nie są twoje sprawy
no intymne sprawy mężczyzn.

Gość klakakakak
co wy pierdolicie meskie kurwy jakby wasza corunia postepowala tak samo to by wam galy powylazily z wkurwienia ze ona sie nie szanuje a sami robicie z siebie szmaty i taka jest prawda i nie pierdolcie mi o meskich sprawach bo ejstescie zwyklymi frajerami ktorych tylko dziwki chca a prawdziwe kobiety kochaja sie namietnie z tymi jak to okreslacie ciotami bo to sa MEZCZYZNI a nie miekkie siurki ktorych jedyne kwalifikacje to moczenie paly

Gość na twoim miejscu dałabym
wszystkim panom po ryju.

Gość no i dobrze niech chłopak
używa życia.

Gość Widzisz autorko, zycie Twoje
Kurwa kobieto ogarnij sie. Gdybys dobrze wychowla syna to mialabys u niego autorytet, ja mam wyjebane w dziwki.

Gość dsgdsf
Wywal synalka z domu, jak robi tak jak dziadzio to niech mieszka u niego.

Gość chłopak jest młody należy mu
się coś od życia, dziękuj Bogu że Twoja rodzina się tym zajęła.

Gość A wolalabys zeby pisal tu za
pare lat jako jakis "wrazliwy, skrzywdzony prawiczek"?

mężczyźni wychowani przez samotne matki są dupami, ofermami i wiecznymi prawiczkami. matka nigdy nie nauczy go podrywać kobiet. zatem dziękuj że masz takiego dziadka, dzięki któremu jest szansa że twój syn będzie miał między nogami jaja a nie cipkę.

Gość dziękuj Bogu że Twój ojciec
to nie zgorzchniały katol i zaakceptował córke z nieślubnym dzieckiem, oraz wziął wszystkie obowiązki ojca na siebie.