Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona matka

Mój 19letni syn korzysta z usług prostytutek!

Polecane posty

Gość supeeeeeeeeer
A ja wiem że nie jest to na 1005 prowokacja, podkreslam NIE JEST, bo ja gdy mialam 24 lat dziadek takze przyprowadzal swoich kolegow gdy bylam iu niego na wakacjach, i takze mojego kuzyna, molestowali mnie, robili zdjecia, wkladali czlonka do mojej pochwy i wyciagali, to byly jednorazowe wkladania, zeby kazdy mial zdjecie jak" we mnie jest w srodku" Zmuszali do przeroznych wygibasow mojego ciala zeby byly wyeksponowane posladki,piersi itdd, to trwalo 2 lata, wiem ze to jest prawie niedowieralne, ale takie rzeczy dzieją się na tym świecie, dzis mam 25 lat i to wszystko pamietam Pmaietm jak wujek 9syn, mojego dziadka) przyprowadziol prostytutke i robili zabawy ze mna jako "matka" a "corka" , pikantne, erotyczne, ja do tego wszystkiego mam traume, oni mieszkają we wloszech, a tam podobno prostytucja dziecieca jest na porzadku dziennym,niby karana, ale to tak jak u nas, niby klaps zabroniony, lecz wiekszosc i takl do tego sie nie stisuje To jest chore, ludzie, przestrzefgajcie ustaw, co mozna a co nie, bo to boli na cale zycie

Gość supeeeeeeeeer
poprawiam, miało bys 14 LAT, nie 24, tak to jest pisac w chaosie i w emocjach

Gość prawik lat 19
o kurwa ale ten twoj syn ma zajebistego dziadka.

Gość siedź cicho i nie wtrącaj się
Dobrze że chłopak ma takiego wyrozumiałego dziadka :)

Gość Waldemord
Dnia 15.10.2010 o 13:36, Gość oburzona matka napisał:

Dziadek chcę z pani syna zrobić mężczyznę a nie na mięczaka czy leszcza. Jak jest nieśmiały w sprawach miłosnych to lepiej niech korzysta, to jest facet.

Gość Gość

Mój mąż cały czas korzysta i jakoś mi nie przeszkadza nie uprawiam z nim sexu to korzysta jak wraca z pracy zanim do domu przyjdzie albo rano w trakcie pracy ja mam spokój nie dobiera się do mnie