Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość willemina

problem u chlopaka:(

Polecane posty

Gość willemina

witam...niech mi ktos doradzi co robic w tej sytuacji!! jestem z chlopakiem od 3 lat,mieszkamy razem ...piewsze 3 miesiace naszego zwiazku byly bajeczne wszystko jak we snie...wszystkim dookloa opowiadalam ze moj chlopak to ideal..ze kazdej dziewczynie mogla bym zyczyc takiego faceta..prawda jest taka ze to jest super facet z niego,jest mega przystojny wszystkie dziewczyny mi zazdroscily bo same za nim szalaly ,bardzo dobry dla mnie i wiem ze mnie bardzo kocha i chce dla mnie jak najlepiej i wiem ze dal by mi wszystko oprocz wlasnie tego jednego,on nie ma ochoty na sex...wogole!!!!!!!!! wiem ze to nie moja wina ze on nie ma ochoty...poprostu jego libido jest tak niskie ze jemu wystarczy raz na 6 miesiecy..(tabletki na libido tez nie pomagaja) a co ze mna jak u mnie wszystko dobrze z libido chce mi sie kochac jak kazdej zdrowej kobiecie..on mowi ze mnie rozumie...ale tak naprawde wydaje mi sie ze napewno nie wie jak ja sie czuje.caly czas mnie pociesza ze bedzie lepiej ale nic sie nie zmienia od ponad 2 lat..i co mam uwiezyc ze tak nagle sie zmieni..jest dla nas dwojga jakas wspolna przyszlosc..nie umiem juz tak zyc udawac ze wszytko jest super...kocham go ale jestem nie szczeslwa i juz powoli trace sily na wszystko odejsc??? zostac???

Gość suprajsssss
Może zacznij go jakoś kusić. Ubierz się sexownie, chociaz podejrzewam że i to juz pewnie próbowałaś. Szczerze to nie wiem co mam Ci napisać. A może ma kogoś innego z kim wyładowywuje napięcie..

Gość .T
może po prostu jest gejem? Znika gdzieś?

Gość maggggggyyy
masakra, to mozliwe zeby facet nie mial ochoty na seks??? byl u lekarza?? niech sie czym predzej wybierze do seksuologa! to nie normalne, jak Ty to znosisz? podziwiam Cie,choc sama tez nie mam wygorowanego zapotrzebowania w przeciwienstwie do mojego faceta, ale conajmniej 2-3 razy na tydzien musi byc....

Gość ja tak czekalam do slubu i
oj jak raz na 6 miesiecy to wspolczuje i raczej to sie juz nie zmieni

Gość willemina
nie masturbuje sie i nie jest gejem i nie ma innej kochnki....!!! on juz poprostu taki jest zasze dobry i kochany,ciezko go zdenerwowac jako facet jest idealny ....z jednym wyjatkiem!!! tez sie obawiam ze to juz sie nie zmieni ze nie bedzie lepie.... pytanie jak odejsc jak mu wytlumaczyc ze jestem nie szczesliwa ze brakuje mi ku....sexu,ze sni mi sie po nocach ze sie z nim kocham....on nie umie tego zrozumiec ze tak nie da sie zyc...ja tak nie moge ale on tak..tyle rozmow juz za nami i nic,juz tak wegetuje prawie 3 lata...z nadzieja ze bedzie lepiej!!! nikomu nie moge zdradzic naszego problemu...i jak odejde wszyscy pomysla ze jestem nie normalna jak moge zostawic takiego idala...wszyscy go uwielbiaj!!! on mie kocha i ja jego chyba tez jeszcze jak odejde zlamie serce jemu i sobie..!!! ale tak sie nie da zyc....czy ktos mie rozumie!!!!!!!!!!!!!

Gość willemina
no wlasnie w tym jest problem ze jak nie ma ochty to jemu tez nie stanie!!! bo on nie chce!!!

Gość Jestem w stanie to zrozumieć
Ja Cię rozumiem. Moj facet też nie ma dużych potrzeb. Jedyna rada to nie inicjować nic, żeby nie czuł presji. Spróbuj się od niego trochę oddalić, może to go trochę otrzeźwi.

Na samym początku też nie chciał?

Gość adin...dwa...tri
wizyta u seksuologa byłaby wskazana

Gość Oj kochana ...
Mozemy sie zamienic bo ja mam tak samo jak twoj chlopak - a moj chlopak sie wscieka ... i tez ideal ...

Wybaczcie, ale z czymś takim to się jeszcze nie spotkałam. Jeden temat, a już dwie osoby napisały, że ich mężczyźni nie mają ochoty na seks. Jest to dla mnie niezrozumiałe. Moi poprzednicy to nawet po 10 godzinach pracy w łóżku ożywali. Sami z siebie, nawet nie zdążyłam się uśmiechnąć. Chyba faktycznie czas do lekarza.

Mnie wcale te tematy nie dziwią, tego jest coraz więcej... a chyba bierze się stąd że kobiety przejmują cechy męskie a mężczyźni kobiece

A temat niestety pownine mieć tytuł "Problem u mnie" a nie u chłopaka, bo pewnie on z tym nie ma problemu:(

Gość Ramzes z daleka
Przecież to jest też taka choroba idiotki. Nie słyszałyście niewyedukowane cipy? Od razu te komentarze że gej, że ma kochankę itd. Durne stereotypy. A Ty się też zacznij leczyć autorko topicu, bo zamiast poradzić się fachowców to się na durnym forum produkujesz. Ja na jego miejscu bym się na Ciebie wkurwił nieźle

Gość ten twoj facet to straszny
egoista

Gość willemina
do Ramzes z daleka... po to jest to forum zeby porozmawiac nie wiem co cie w tym moim poscie zdenerwowalo....nie wiesz jak to jest,jak ja sie czuje..nie mam z kim o tym porozmawiac ,do specjalisty tez nie moge sie wybrac bo moj facet nie chce nawet o tym slyszec!! rozmawialam o tm z kims kto cos o tym wie i doradzil mi tylko jedno ...odejsc!!! ale ja nie chce sie poddawac! moj facet mial by sie na mnie wk**wic ,chyba sobie zartujesz...to ja sie musze dzienie z nim wk**wiac..ze nie moze mi dac tego co ja chce a wzamian daje mi jakies drobne prezenty...co maja to zastapic!!!!!!

Gość prowodyr
Całkiem możliwe że Twój chłopak ma zaburzenia i jest mu z tym dobrze ale dla jego dobra powinien udać się do specjalisty . Niemożliwe jest żeby aż tak niskie libido miał ,chyba że jest anty seksualny wtedy mu nie potrzeba nic więcej .

Dołaczam się. Mój facet ma tak samo. No może nie raz na pół roku, ale raz w miesiącu mu wystarczy...

Gość Ramzes z daleka
Moja Droga, jak jestes na tyle niedojrzała ze sie na forum obcych ludzi musisz radzić czy masz zostać w związku czy odejść od niego - zdradzając przy tym jego sekrety (o to miałby się wkruwić) to lepiej faktycznie od niego odejdź i daj mu szanse poznania kobiety wartosciowej i wartej jego osoby, bo szkoda jego czasu dla Ciebie

Gość ja ciebie noooo
ja mam raz na tydzień(w niedzielę dokładnie)i tez mi mało!a co dopiero raz na pół roku!!!!Odejdź od niego!!!

Gość ja ciebie noooo
ej ramzes co po niej jeździsz?dziewczyna zdesperowana to pyta!

Gość MozeTak
Troche ekstremalne ale sproboj wlaczyc jemu film erotyczny, jak nic jemu sie nie dzieje to ma jakis problem medyczny :(