Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

25-latek

Polecane posty

Jak odbieracie takiego chłopaka jak ja : mam 25 lat, nigdy nie uprawiałem seksu, nigdy nie spotykałem się z dziewczyną, nie całowałem. Chodziłem do liceum i skończyłem studia, wyglądem nie odstraszam, nie mam samochodu ani prawa jazdy

Gość onononaaaaaaa
ale czemu się nie całowałeś?nie było okazji czy co?

Gość jbvseuvb
no z prawem jazdy to zawaliłeś:)

Gość onononaaaaaaa
jak to zawalił jak nie ma auta to nie musi natychmiast robić prawka

nie całowałem się ani nie kochałem, bo nigdy nie zbliżyłem się do żadnej dziewczyny. Prawa jazdy nie mam, ale zamierzam je zrobić.

Gość onononaaaaaaa
tylko nie bardzo rozumiem twoje pytanie jak oceniacie no bo jak kogoś oceniać jak się go nie zna a to czy uprawiałeś sex czy nie to co niby ma o czymś świadczyć ja uważam że wielu jest facetów w twoim wieku którzy też są prawiczkami i sądzę że czasem warto poczekac na uczucie a nie bzyknąć dla samego faktu żeby było już po .

no cóż ? Poszerzyłeś tylko listę bezpłciowych i jałowych prawiczków tu na kaffe :) chyba wiesz dlaczego?

Gość onononaaaaaaa
nie zbliżyłeś się bo.....

tak, zgadzam się z Tobą, ale jestem już w pewnym wieku, kiedy te braki zaczynają być śmieszne i groteskowe. Jak powiem dziewczynie, że nigdy się nie całowałem, przecież to wyjdzie. Za rok chcę mieć już za sobą to i seks.

Gość jbvseuvb
wiesz no, wydaje mi się że w dzisiejszych czasach posiadanie prawa jazdy to jest pewnego rodzaju standard, tym bardziej że gość ma już 25 lat, a z wiekiem jest coraz ciężej zabrać się na robienie prawka... a posiadanie samochodu ma tutaj małe znaczenie... życie...

onona: wiesz, nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, dlaczego. Zarówno w liceum jak i na studiach było dwie trzecie dziewczyn. Miałem z nimi dość mały kontakt, raczej ich unikałem. jbvs: wiem, że wstyd. Ojciec cały czas mi to wypomina, bo on zrobił prawko jak miał 18 lat i od zawsze miał samochód.

Gość onononaaaaaaa
przecież nie musisz od razu chwalić się że nie całowałeś się nigdy podejrzewam że w głębszej znajomości twoją przyszłą partnerkę ucieszyłby fakt iz będzie dla ciebie pierwsza przeciez to coś wyjątkowego tylko czemy tak bałeś sie zbliżyć do kobiety zraziłeś się czy jak?

Gość jbvseuvb
no chlopie bierz się na prawko, szukaj panny:) i ciesz się zyciem:) i uciekaj z tego forum bo możesz sobie psychike wypaczyć :D

Za rok chcę mieć już za sobą to i seks." idź do jakiejś agentury w swoim mieście wybagcylujesz jakieś 200 - stówki i będziesz miał z grzywki :D

nie zraziłem się, bo nigdy nie spotykałem się z żadną. Wiesz, z tym swoim brakiem doświadczenia czuję się czasem jak ostatnia ciapa, frajer jakiś. To nie jest żaden pozytyw, w pewnym wieku trzeba swoje zrobić, bo jak się nie zrobi, to już się nigdy nie zrobi.

Gość onononaaaaaaa
jaki wstyd przeciez nie każdy ma kasę na prawko i nie każdy ma do tego pociąg to normalka, mam tyle lat co cy a prawko też zrobiłam dopiero 2lata temu a nie w 18nastkę przeciez to nie rguła

dziewczyna to co innego co chłopak, co tu dużo mówić. A tego seksu to mi z wiekiem jakby bardziej brakuje.

Gość onononaaaaaaa
no terza to opowiadasz głupoty w pewnym wieku to i tamto a kto tak powiedział bo mam nadzieje że tych na kafe nie słuchasz do końca ,bo tu to przeważnie każdy ma frajde jak pojedzie po drugiej osobie, napewno nie nazwałabym cię jakim ciapkiem, czy fajtłapą człowieku ty masz całe zycie przed sobą a życie seksualne zaczniesz kiedy poznasz faną lakę jedni to robią wcześniej inni później , myśle że nie wolałbyś iść do agencji i miec to za sobą i co czy wtedy czułbys się bardziej męski?

ale mi nie chodzi o agencję. Nigdy nawet o tym nie myślałem. Chciałbym po prostu mieć w życiu większe doświadczenie. Przyznasz chyba, że niewiele jest osób, które w moim wieku się nie całowały.

Gość onononaaaaaaa
owszem co innego kobieta co innego facet tu masz racje ale uwierz warto zrobic to z miłości a nie dla odbębnienia sztuki przecież 25lat to nie katastrofa a pozatym zrobiłbyś to tak z byle jaką osobą do której niemiałbyś nawet zaufania?zastanów się czy warto

ja nie chcę robić tego z byle jaką osobą, ale też nie oczekuję że pierwsza będzie ostatnią.

Gość onononaaaaaaa
cmoooookkkkkkkkkkk masz całusa , teraz mozeż mówic że całowałeś sie z mężatką:)

Gość onononaaaaaaa
żarcik:) nie zamartwiaj się bo nie ma czym

ale zabawne. Ja mam naprawdę z wiekiem coraz większy z tym problem. Nie chcę zostać 30letnim prawiczkiem, a do tego wszystko zmierza. Nie wiem, gdzie mam szukać.

Gość Obczaiłam
Prawiczkiem możesz sobie być, nie Ty jeden w tym wieku nim jesteś, ale żeby nie mieć prawa jazdy?????????????????????????????? Nie trzeba mieć auta, bo w pracy - normalnej, każdy facet i kobieta muszą umieć jeździć, są przecież samochody służbowe! Pracujesz gdzieś w ogóle?

nie w każdej pracy trzeba mieć prawo jazdy. Chyba nie wiesz, ile osób dojeżdża autobusami i komunikacją miejską. A nie każdy ma samochód służbowy.

Gość onononaaaaaaa
no jak to wychodź na imprezy, do pabu, ze znajomymi przecież kupmli masz jakich chyba? wiesz nie chciałam cię urazić z tym całusem tylko troche rozweselic dam ci taki przyład znam conajmniej trzy kobiety które w wieku 30lat sa dziewicami i cóż jedna z nich spotkała faceta została kobietą i nikt jej nie wyśmiewał ze tyle czasu nie miała nikogo przecież w życiu różnie sie układa

Gość onononaaaaaaa
jejku co wy z tym prawkiem nie każdego na nie stac w wieku 18lat

Gość onononaaaaaaa
wolałbys doświadczoną?