Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydziuchnieztejziemi

Wstydzę się...

Polecane posty

Facetów oczywiście najbardziej, ale i innych, pewniejszych ode mnie ludzi. Nie lubię, jak ktoś na mnie patrzy, puszcza oczko, uśmiecha się w zalotny sposób. Nie umiem okazywać ludziom uczuć, nigdy nie powiem facetowi, że mi się podoba. Nie ubiorę spódniczki ani obcisłej bluzki, bo myśl, że ktoś będzie oglądał moje nogi lub biust, strasznie mnie onieśmiela. Wolę już te moje workowate, za duże ciuchy. Czy to normalne ? Niektóre kobiety specjalnie podkreślają swoją kobiecość, a ja ją chowam...Taka jestem nieśmiała i wstydliwa, że aż mnie szlag trafia...

Gość ponuraczka
ee, nie przejmuj się. trochę odwagi w życiu nie zaszkodzi, ale lepiej być zbyt wstydliwym, niż iść w drugą stronę. dobrze, że nie piszesz "szlak" jak większość :D

O seksie i pocałunkach to oczywiście nie ma mowy...jakbym miała się rozebrać przed facetem, to bym chyba zwariowała...

Gość fdsfds
jak schudniesz to ci przejdzie .

Wiem, dobrze mieć w życiu pewne zasady, ale z drugiej strony mój wstyd czasem wydaje mi się zwykłą przesadą.

a ile masz lat że tak się wstydzisz? z wiekiem trochę przechodzi wstyd... wiem coś o tym bo tez tam miałem :-)

Nie jestem gruba, ale mam małe piersi, w dodatku przeraźliwie jasną cerę. Wyglądam jak śmierć.

jesteś białą kobietą? jak tak, to normalne że masz jasna cerę! a może masz anemie?

Dużo - już mi 23 rok leci.

Nie mam anemii, po prostu mam taki typ urody.

mam siostrę co ma 24 lata i tez jest dziewicą... mam koleżankę ca ma 19 lat -też dziewica... a ostatnio jedna tutaj pisała że ma 26 czy 27 lat i jest dziewicą to chuba normalne, że3 jeszcze kilka dziewic na swiecie jest. to nie grzech!

no widzisz sama stwierdziłaś ze taki typ urody! to też normalne i nie ma powodów do wstydu!

jestem poprostu murzynką albinoską i służę jak słup soli do ruchani w wieliczce.

To prawda, taka już moja uroda, ale jak widzę, że mężczyźni lubią takie czekoladki, to trochę mi smutno. Czy kobiety o alabastrowej cerze są mniej atrakcyjne ? Ogólnie to strasznie nieśmiała ze mnie istota. Wystarczy jedno męskie spojrzenie, żeby mnie spłoszyć.

to mit, że faceci lubią solarki :P moze na raz, to owszem :classic_cool: sama mam jasną skórę i wygladam o 10 lat młodziej niż moje przysmazone rówieśniczki :)

No tak, trzeba przyznać, że te solarki wyglądają tragicznie. Że też faceci za nimi tak biegają ! Urzeka mnie aktorka Lily Cole - uroda porcelanej laleczki i te rude kędziory ... mmm...ciekawe, co sądzą o niej panowie ?

Gość lily cole
moja kolezanka jest do niej podobna tyle ze ma farbowane wlosy ;)

ja nie lubie tych po solarach! kocham wygląd naturalny! piekno tkwi w byciu sobą!

Gość lily cole
.. a faceci za nią szaleją ;) trochę z twarzy przypomina mi niejaką JoJo czy jakoś tak. Dawna nastoletnia piosenkarka :P