Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamka8

Prawo jazdy- 2 pytania do Was

Polecane posty

Gość Kamka8

1. jesli ostatni egzamin miałam rok temu to będą jakies problemy z ponownym zapisaniem sie na nastepny egzamin? wiem ze muszę zdawac znowu testy, czy coś jeszcze? czy musze ponownie robic jakies badania czy cos w tym stylu? 2 Czy zmieniły sie pytania na testach, czy są te same. mam płyte z mojego kursu. kurs robiłam w 2008/2009 roku i nie wiem czy te pytania są dalej aktualne? z gory dzieki:)

Tylko testy, bo obecnie kurs ważny jest dożywotnio. Jeżeli poprzednie badania było ok, to nie musisz ich powtarzać. A czy zmieniły się pytania to zobacz na stronach internetowych. Poza tym jest jedno fajne forum, ale nie pamiętam adresu. Tam znajdziesz wszystkie informacje, łącznie z tym jak ludzie opisują przebieg swojego egzaminu w swoich miastach ;) Wpisz w googlach "prawo jazdy forum"

na pewno testy ale tez jazdy doszkalajace - a ile razy zdawalas? na stronie word powinno byc wszystko

Gość Kamka8
oki dzięki za odpowiedz. kurs dozywotnio to super bo spotakałam sie juz z róznymi opiniami ze kurs 2 lata wazny, ze badania trzeba powtarzac i juz jestem w stresie. własnie szukalam tych testów ale tak na pierwszy rzut oka nie widac niby pytania te same, ale nieraz trafia sie jakies którego nie kojarzę i nie wiem czy po prostu go nie pamietam czy to jakies nowe powchodziły

Gość Kamka8
3 razy zdawałam i juz wykupilam sobie 8godzin doszkalajacych, 5godz jest obowiązkowych ale wykupilam wiecej;) Pytam bo w przyszłym tyg juz chce sie zapisac na egz i nie chce zeby okazało sie ze nagle cos jeszcze mam łatwic

Żeby zapisać się na egzamin musisz mieć kwitek, ze masz te 5 godzin wyjeżdżonych :)

Gość Kamka8
ale wyczytalam ze po roku moje dokumenty sa gdzies indziej i musze prosic o przeslanie ich spowrotem do wordu:( to prawda?

Gość Kamka8
Wiem. w następnym tyg wyjezdze 5godz pan mi da zaswiadczenie i pozniej czekając na egzamin wyjezdze reszte. odpowiedzcie na pytanie wyzej?

zdawałam prawo jazdy niecały miesiąc temu, wiec mniej wiecej sie orientuje ;) pytania od kilku lat takie same. badania jesli byly ok - nie trzeba robic nowych.

Gość pytcia
Pytania są takie same? kilka sie zmienilo niedawno wiec nie chrzan ze od kilku lat sa te same