Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroczacy nick

doda to hipokrytka, przeczytajcie

Polecane posty

Gość kroczacy nick

Na pudelku dzisiaj żali się, że Radzio ją olał w obliczu chorob własnej i partnera. "Jestem osobą, która w obliczu choroby zadzwoniłaby do byłego męża i powiedziała: "Słuchaj, stary, nie lubię cię, ale jest problem, więc dzwoń jakby coś." Mój były mąż absolutnie nie zadzwonił. Zresztą wcale mnie to nie dziwi. Nie był w szpitalu nawet po mojej operacji kręgosłupa, więc wcale tego nie oczekiwałam." Od razu mi sie przyl pomniało, jak Maja Sablewska tuż po ich rozstaniu miała cięzki wypadek samochodowy, a doda wyśmiała ją, cieszyła się po prostu. Bardzo szczera ta doda. A nawt ją trochę lubiłam:o

A ja jeszcze bardziej uwielbiam Gawlińskiego za nazwanie jej zakompleksioną dziewuchą z Pcimia, na dodatek z krostą na dupie:p I uważam tak jak on, że ten cały spektakl ze szpikiem w roli głównej to tylko lans tego czupiradła:D

Gość niezdecydowanaa a a a
tak na marginesie to ja myslę ,ze ona jest facetem. ma taką męską twarz ,ze to az nie możliwe żeby była kobietą.

Gość kroczacy nick
eee...Myślałam, że będziecie jej bronić. Nie ma polemiki. I zeby nie było- ja nauczyłam się ją lubić za mocny charakter, ale ta moja obserwacja sporo jej ujęła. Ciekawe, czy się odniesie do tego, że Steczkowska zreagowała na jej apel i zarejestrowała się jako dawca?

Gość zletom:D haha.
doda to kretynka , pewnie myślala ,że zletom się jej wszyscy kochankowie jakich miała i będą razem z nią ubolewać nad jej i Nergola niedolą:D:D:D

Gość kroczacy nick
No tak. Powinnam tak po prostu napisać, że zazdroszczę jej tupetu, a ja że mocny charakter hehe...:D

Gość kroczacy nick
idę dalej na pudelka, bo sobie przerwałam:D🖐️

to samo pomyslalam jak przeczytalam ze radzio do niej nie wydzwania. jak maja byla w szpitalu dodzian podobno wysylal jej zlosliwe smsy... doda nie bylaby taka zla z wygladu gdyby nie te jej meskie rysy twarzy i raniona jak u pudziana. moze sie przyczepiam ale nieznosze tych cech u kobiet

nie no, ja tam na miejscu Radka M zadzwoniłabym i powiedziała........ 'pierdol się dziewczyno z pryszczem na doopie' ...sorry za słownictwo, ale zachowanie tego babola zawsze doprowadzało mnie do nadciśnienia tętniczego...

Gość same zazdrośnice
udało jej się wypłynąć i zarobić robiąc to co lubi a że ludzie kupują jej płyty to przecież nie jej wina wszystkie afery i jej sposób bycia - stara zasada: im głośnie tym lepiej a wy sobie jedynie możecie ponarzekać i zazdrościć :P

Gość kroczacy nick
ja nie wiem to kupuje jej płyty. Nie znam nikogo takiego, przecież to nie jest piosenkarka tylko skandalistka:O

no ale jacy ludzie ją podziwiają? ...chyba nikt godny uwagi, i tacy jak ona... bezczelni, chamscy tupeciarze, wulgarne obciachowe dziewczyny z petem w zębach, nie stroniące od mocnych używek + ewentualnie pryszczate dwunastolatki płci obojga (nie chwaliłabym sie na jej miejscu przekrojem osobowościowym, mentalnym, tudzież wizualnym jej fanów ) ...niestety takich w naszym kraju są tabuny... nich spada na gałęzie srać, jest męcząca...

Gość same zazdrośnice
może i skandalistka ale dobrze zarabiająca skandalistka a to też trzeba umieć robić

Gość same zazdrośnice
"no ale jacy ludzie ją podziwiają? ...chyba nikt godny uwagi" nieładnie jest oceniać ludzi po ich gustach muzycznych...

Gość 697452365
ale jest w MENSie :classic_cool:

Gość kroczący nick
dobrze zarabiająca skandalistaka. Żadna tam piosenkarka:p

Gość hwertygf
No tak. Powinnam tak po prostu napisać, że zazdroszczę jej tupetu, a ja że mocny charakter hehe... chyba tego tupety co na łbie ma doczepiany

Gość kroczący nick
nie, mogę mieć taki sam:Dheheh

nieładnie jest oceniać ludzi po ich gustach muzycznych... przyznaję, że uważam się za lepszą od innych w kwestii gustu muzycznego :) ...ale pisząc 'nikt godny uwagi' chodziło mi o coś więcej niż gust muzyczny, moim zdaniem ktoś kto podziwia osobę chamską, wulgarną i bez żadnych zahamowań w kwestii zachowania i lansowania się jest warty tyle co jej idol... nie znoszę osób bez jakiejkolwiek klasy, mam na nie alergię i tyle

Gość hwertygf
no możesz tylko czy ona reprezentuje to iq? chyba w dziedzinie biznesu a to że ma fanów ,,,muchy lecą do śmietnika i śmietnikiem się promuje ,ale jeżeli ci to imponuje,,, kup tupet i heyah

Gość same zazdrośnice
dobrze zarabiająca skandalistka z MENsy :classic_cool: ja tam do niej nic nie mam - niech se pieje dowoli a skoro ludzie to kupują to czemu nie ma piać? każdy sposób na zarabianie jest dobry.

Gość kroczący nick
Wiesz, ja założyłamten topik, bo mi się doda nie spodobała w kontekście dzisiejszego artykułu na pudlu. A Ty, nie wiem dlaczego próbujesz ze mną polemizować jakbym była jej fanką. Przecież nie będę jej bronić, bo mam ją gdzieś. Chyba nie rozumiesz moich wielce skomplikowanych wypowiedzi:o

Gość kroczący nick
do hwertygf czy jak tam to było powyżej🖐️

Gość hwertygf
to pracuj w agencji ponoć nieźle płacą i adekwatne do pracy dody -kiedy a propos wydała ostatnią płytę? 4 lata temu?

Gość same zazdrośnice
"no możesz tylko czy ona reprezentuje to iq? chyba w dziedzinie biznesu" lepsze takie niż żadne:P lubi śpiewać i ma z tego kase ja lubie leżeć i nie sądze żebym tym na życie zarobiła - chyba że miałabym takie iq jak doda w dziedzinie biznesu:classic_cool: