Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fmfm

co powiecie o perfumach FM ? uzywa ktos?

Polecane posty

Gość fmfm

chcialabym sie dowiedziec czy zapach faktycznie jest bardzo zblizony do oryginalu i czy sa trwale? ? czy ktos uzywa i wypowie sie na temat FM? :)

według mnie są ok ;) zapach dość długo się trzyma, w zależności od perfumu nawet po praniu czuć :) podobają mi się też niektóre z Avonu :)

nie wiem bo mamgdzies czy to jest dolce gabana czy kuźwa christina aguilera :D mam próbki z numerkami wącham, podoba się- biorę :D nigdy nie patrzyłam jaka to firma:) Ale numer 10 ❤️ ach numer 10:) to są moje zimowe perfumy.. trzymają się bardo długo:)

Wg mnie sa nietrwałe, poza tym te perfumy z próbek są chyba bardziej nasycone zapachem, żeby ludzie sie na nie skusili. Jak dla mnie to tandeta.

Gość fmfm
ja najpierw wacham i jak mi sie spodoba to dopiero patrze ,,czyje'' sa :P ale nie moge sie jakos zdecydowac czy kupic czy nie.. zdania podzielone co do trwalosci... ehh

Gość fmfm
pod nr 10 pisze tylko zel :O

Gość poli27
ja używam 149 (Kenzo-Amour) i 81(DKNY-Donna Karan) i są trwałe....mam też 281 (Escada-Moon Sparkle) i też są dość trwałe...mialam kiedyś Naomi i Rush 2 i nie było zbytnio trwałe (oczywiście fm) p.s.jak możecie to piszczie po nazwie bo tak to trzeba za kazdym razem sprawdzac numer

Gość poli27
10 to JADORE CHRISTIAN DIOR

Gość fmfm
ja sie zastanawiam narazie nam 181 moschino i 98

Gość fmfm
podoba mi sie jeszcze 17, 23, 283 i146 i nie wiem czy ktores kupic

Gość poli27
mam próbke 181 ale to jednak nie mój zapach....10 też nie... ja lubię takie ''jedzeniowe'' zapachy...

Gość a ja wiem hehe
ja uzywam i mi sie podobaja. firma ostanio wprowadzila sporo nowego towaru. wiadomo jedne sa lepsze drugie gorsze a niektore to totalne gowno. kwestia gustu. np testowalem jeden perfum z FM i oryginalnego chanel chanse i moge stwierdzic ze ten z fm byl lepszy. trzymal sie ok 8 godzin a chanel ok 5 i po tych 5 godiznach poprostu smierdzial. taka moja opinia. teraz fimra ma w ofercie perfumy o wiekszym zaperfumowaniu 30 % i 24 % czyli duzo wiecej niz normalnie

fuj! wcale się nie rozwijają na skórze tak jak oryginały nie polecam ja używam tylko oryginalnych :D mam koleżankę w FM nieraz wąchałam ale tragiczne są sam spirytus i coś co by chciało perfumy przypominać...

Gość poli27
283 ma tylko 16% zaperfumowania ale ma za to 100 ml....

Gość a ja lubie fm
mialam kiedys fmowe perfumy a kolezanka miala oryginal, obie sie popsikalysmy nimi i kolezanka mnie wacha :P i pyta ile czasu temu sie psikalam powiedzialam jej a ona do mnie ,,to ja chyba mam jakies podroby bo ty jeszcze pachniesz a ze mnie juz dawno zapach zszedl'' wiec ja lubie fm polecam:)

Gość kapusniaczek57675
Fm to te same zapachy a nie zbliżone... zapachu nie można zastrzec i każdy może sobie kupić w hurtowni zapach taki jak kupuje np Hugo Boss, wstadzić go w butelke i sprzedawać jako Jan Kowalski... zastrzec można tylko logo i butelkę... co do jakości to w drogeriach zazwyczaj ukrywa się zaperfumowanie bo ludzie i tak nie zwracaja na nie uwagi... przykładowo zapach Chanell No5 w rossmanie 30ml z 30% ekstraktem kosztuje bagatela 970 zł... ten sam zapach fmu oznaczony numerkiem zamiast nazwą, 30%, 30ml kosztuje w katalogu 40 zł .... inny przykład, wody toaletowe bossa, fahrenheita itd o zaperfumowaniu ok10% są w cenach 100-200 zł... fm oferuje te zapachy jako perfumy o zaperfumowaniu 24% męskie i 30% damskie w cenach 40zł jak ktoś nie rozumie co to znaczy likwidacja reklam i pośredników to nigdy tego nie zajarzy ale ja sie nie bede produkował... to jest informacja z pewnego źródła... ! bye

Gość jestes cienki bolek
tandeta wachalem kilka probek i walilo tanimi wodami z kiosku zenada

Gość kapusniaczek57675
cienki bolek to idź to sephory wydać 500 zł na perfumy gorszej jakości, a buteleczke zawieś na szyi żeby ludzie widzieli ze dowartościowujesz się w drogeriach

Nie trzeba od razu uzywac tych ze znanych drogerii. ja kupuje w Perfumerii Złote Zapachy na Chmielnej 100 (wystawiaja tez swoje produkty na allegro). Nigdy sie nie zawiodłam. 100 proc ORYGINALNE i w super cenach.

Gość renia330
tandeta?????bo nie stoi na półce w perfumerii i za tanie pewnie,głupie polaczki jak nie wiecie skąd to pochodzi to lepiej się nie wypowiadajcie

Gość ertyui
Witajcie :) Listopadowy bon rabatowy do Sklepu FM, który można użyć na stronie: www.SklepFM.com . kod to: YEGYZ3PJ mozna go wykorzystać do końca miesiąca, czyli do 30.11.2011r. Uprawnia do 10% rabatu na wszystkie perfumy, nawet te, które już wcześniej zostały przecnione i są obecnie w promocji.