Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja520

Co sadzicie?

Polecane posty

Gość Maja520
nie wygladam az tak tragicznie jak ta pani z linku do zdj, jezeli cos nie pasuje prosze nie czytac moich wypowiedzi oraz innych, a co do polskich znakow to gdybym mogla ich uzyc to bym ich uzywala ale niestety nie mam polskiej klawiatury bo moj laptop nie byl zakupiony w Polsce. wiec jezeli cie to drazni to proste- NIE CZYTAJ ;) Dobrze Gabrysiu odezwie sie pozniej nie dlugo zaczne trening ;)

Gość miszekkkk
Dziewczyny to co tu piszecie to jakas masakra glodowki i jakies glupie diety to najgorsze co mozecie zrobic dla siebie po tym to tylko efekt jojo a nie piękna sylwetka zapraszam na sfd - super strona tam sie dowiecie jak zyc zdrowo i miec piękne cialo niestety zeby ladnie wyglądac trzeba zmienic diete na cale zycie taka prawda

Gość Maja520
Gabrysiu po cwiczeniach dobrze, byly one troche inne niz polecilas ale za to mysle ze efektywne no i bardzo meczace ;)

no to super:):) ja zaraz jade na siłownie pobiegac i na rowerek ;) moj klub jest 24 h :) ale glupki się tu udzielają;/

Gość Maja520
Zazdroszcze Ci dostepdu do takiego klubu;) hmm Gabrysiu co na to poradzisz bez takich ludzi w koncu swiat bylby nudny :D Moj dzisiejszy posilek : sniadanie: 2 male kanapki z pomidorem i serkiem II sniadanie : maly jugurt Obiad: surowka z kapusty pekinskiej ( z marchewka i oliwa z oliwek) + maly kotlet ;) do tego dochodza cwiczenia jakie to sie okaze w trakcie ;p

a dlaczego nie masz dostępu?? jesteś z jakiejś woski czy jak bo za bardzo nie rozyumiem ;) ja jestem z poznania ;) i mam tu klub 24h/7 :) ja zaraz mykam na basenik saune i jacuzzi potem na 22 na spinning :) a ja dzis zjadłam paczke piegusek ;D śliwke,jogurt,bułke ze smalcem w pracy na obiad szagówki z cukrem ;D i przed chwilka bułke z serem ;D nie umiem odmówić sobie jedzenia ;d (jestem przed okresem tez moze dlatego ;D ) pomimo powiem ci ze pisanie tutaj z Tobą motywuje mnie ;) ok 23 jak wroce do domu dam znac jak po moich wyczynach :D buziaki

Gość dla Maji
Polskie litery typu ą ę, ż ź ł, ś. ć uzyskujemy: prawy alt + litera z klawiatury ========================================================= Maju nie ma polskiej klawiatury,bo by musiała być wielka jak krowa!!!! natomiast są polskie znaki, które każdy XPek ma w swoim zanadzrzu. Zrób jak wyżej i nie zasłaniaj się zagranicą.

Gość Maja520
Dobrze Gabrysiu ;) no troche wioska wiec tu w poblizu nie ma takich klubow niestety:( dzis malo cwiczylam bo nie bylo na to czasu-nauka wazniejsza ale nadrobie to:) :d Do znawczyni polskich znakow : Jezeli ci nie pasuje to naprawde czytac wcale nie mucisz! i nie zycze sobie tego zebys czytala i nie mam ochoty czytac juz twoich wypowiedzi bo tylko zasmiecasz to forum i piszesz nie na temat!!!! :]

Gość mućka .
cyt. Maji naprawde czytac wcale nie mucisz! i nie zycze sobie tego zebys czytala Maju, jestem mućką/młodą krową i czytać nie umiem, więc dam Ci już spokój. pa

Gość mućka .
pierwszy kwiatek nie chciał pójść,bopewnie nie zasłógujesz na niego, więc na przekór naturze ślę Ci 3 🌼🌼 i 1👄 Ile masz lat i ile ważysz?

Gość Maja520
Dzisiejsze posilki: sniadanie : 2 kanapki male( chleb ktory jem jest robiony w domu czyli bez tych wszystkich spulchniaczy wiec sadze ze nie ma az tyle kcal ile ma normalne pieczywo kupne) z serkiem i papryka czerwowa Obiad: ok 250-300 ml lecza ( sklad parowki pieczarki papryka + woda:p ) no i dzis dochodza cwiczenia ok 1.5 h trzeba nadrobic za wczoraj :p

Cześc Maju :) wczoraj wieczorem nie napisałam bo nie miałam juz sił ;) byłam zmęczona i musiałam szybko iść spać bo do pracy bym, nie wstała;) ja dzis nie lece na siłownie bo z serduszkiem moim sie widze:) daj wycisk sobie dzisiaj ;)

Gość dani65
Od miesiąca zaczęłam testować buty Reebok Easy Tone ,z czego jestem bardzo zadowolona !Cellulit niknie w oczach ,pupa nabierać zaczęła fajnych kształtów,normalnie jestem w szoku !Zdecydowanie polecam !Pozdrawiam !

Gość Maja520
wysilek dzis byl konkretny :D nie mam sil, no ale cuz co sie w koncu nie robi dla..wygladu :D hmm zastanawiam sie nad jakas drakonska dieta tylko oby przyniosla rezultaty... Od jutro sie biore chyba za bieganie ;)

MAJU!! DZIEŃ 3 MAMY ZA SOBĄ ;D Ja właśnie popijam sok marchwiowy :) ja za żadną dietę się nie biorę bo to nie dla mnie :) chce tylko 3 kg schudnąć:) wiec wieczorami już nic nie jem i fast foody uwielbiam je,ale rezygnuje z nich definitywnie :) (od dziś) :D już serce moje pojechało więc może podjadę na chwilkę na siłownie, trochę pobiegać,bo mam dzś jakiś taki nerwowy dzień muszę odreagować :) kochana diety sa po to aby zmienić nawyki żywieniowe :) jeśli odstawisz np słodycze itd zamienisz je na bardziej przydatne rzeczy np ogórka lub pomidora to pojdzie z górki a np aby zapewnić sobie troche słodkości to w jeden dzień w tyg bedziesz zjadać np pączka czy batona :) np w czwartki :)

Gość Maja520
Slodycze definitywnie odpadaja;d duzo czytalam na temat diety dukana i zaczelam ja stosowac od dzis:D zobaczymy czy cos pomoze ponoc efekty sa super dzis zjadlam na sniadanie jogurta i przed chwima obiad kapusta pekinska z sosem czosnkowym wlasnej roboty(jogurt naturalny + czosnek i przyprawy ktore sa dozwolone) z kawalkami kurczaka( byly duszone wiec nie maja tyle kcal co smazone) ;) no i to jest I faza ktora trwa od 3-5 dni :p czyli w poniedzialek sie konczy i od wtorku II faza proteiny+warzywa na przemian ;) moja motywacja jest wieksza niz wszystko po prostu muszeee schudnac 10 kg co najmniej ;)

hej Maju ;) Jestem pełna podziwu dla Ciebie:) mnie od wczoraj troszkę nerwy zżerają także prawie nic nie przełykam.... marze tylko o tym aby się wyspać bo po 4-5 godz dziennie sypiam co tak nagle Cię zmotywowało do odchudzania??:)

Gość Maja520
Hmm motywacja? Glownie studniowka pod koniec stycznia chce sie dobrze czuc i wygladac dobrze bo ponoc jestem osoba ladna (tak mowia) ale co z tego jak figury brak??;( na tej diecie dukana w 3 mis mozna 15 kg schudnac o ile sie jej przestrzega wiec dam rade! :) ( przynajmniej sobie tak mowie) prawie jestem po pierwszym dniu i jest calkiem dobrze ;) a i efekty tej diety sa motywujace bo w I fazie sie szybko traci kg ;)

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jedną rzecz zauważyłam MAJA CIĄGLE ŻRE KOTLETY - hehe naprawde bardzo schudniesz :)

Gość Maja520
kotlety na oliwie z oliwek oczywiscie, ale od dzis same proteiny :)

Gość Maja520
dzisiejsze posilki sniadanie: kawa rozpuszczalna obiad : zupa pomidorowa z makaronem ;d no i to by bylo wszystko na dzien dzisiejszy chyba ze zglodnieje to jogurt lub jablko ;)

Gość Maja520
wiem ze proteiny to bialka, ale za tym nie przepadam a tam pomylilam sie bo mial byc ryz ;d ale to jedyny posilek dzis wiec dopuscilam go do mojego jadlospisu ;)

nie bede mówiła co ja jadłam dziś bo nie chce Ci apetytu robić:D właśnie ze spiningu wróciłam :) sadze ze porobie kilka brzuszków i pojde spać;) ale trzeba sie trzymać diety i nie ze to jedyny posiłek bo nie bedziesz chudła głodząc się serek grani możesz go jeść pod dostatkiem rowniez jajka mieso jogurty sporo tego jest ale łączyc nie wolno bo dieta na marne

Gość Maja520
produkty dozwolone mozna laczyc:) to juz 3 dzien ;) od poniedzialku wchodze w II faze czyli proteiny + warzywa:)

Gość Maja520
to bardzo duzo :o i szybko schudla, nie slyszalam o takim occie :) hmm ale to tez moglo by byc dobra kuracja nawet bardzo dobra kuracja ;)

maju :) teraz poleciłam ten ocet koleżance :) zacznie go pić i zobaczymy również efekty :) moze tez sie skusze na tydzien z octem sadze ze dluzej nie bede musiala skoro tylko 3 kg chce schudnac do tego cwicze;p zaraz lece na silownie :) wczoraj bylam na spiningu :) dzis pojde na bieznie :)

Gość Maja520
Gabrysiu! ;) sa pierwsze efekty mojej diety :) po pierwsze to schudlam 4 kg w nie cale 3 tyg ;) moze nie kto wie ile ale zawsze to cos;) i zauwazylam ze zrobila mi sie zwiodczala skora to tez oznaka ze schudlam ? bo w tych miejscach wczesniej bylam bardziej nabita a teraz to cialo jest wiotkie :)