Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERNESTTTT

MAM NOGĘ DLUGOSCI 118 CM, CZY TO DUZO DLA KOBIETY?

Polecane posty

Gość ERNESTTTT

J.W PROSZE O POWAZNE ODPOWIEDZI

? Jestes kobieta czy mezczyzna? Mam wątpliwości jesli chodzi o Twoj nick.. Ogolnie nogą ponad metr. No super długa nie jest ale krasnalem tez nie jestes:-) ale co to za pytanie. Noga jak noga. Wazne zeby działała i jakas wykrzywiona nie byla :)

Gość ERNESTTTT
niestety druga ma 127 cm:(

Gość droga będzie proteza na drugą
podobno liczą od metra w górę wyższą stawke

Gość ERNESTTTT
MAM TAKA TAKTYKE, ZE ZAMIAST O DLUGOSCI PENISA MOWIE O DLUGOSCI NOGI. KOBIETY SA TAK TENPE, ZE MYSLA ZE 118 CM TO DUZO i WLASNIE W TYM SENK. BO IM CHODZI TYLKO O TO, ZEBY BYLO DUZO, NIEWAZNE CZY TO KUTAS CZY NOGA. W TEN SPOSOB ZAWSZE WYRYWAM LASECZKE NA RUCHANKO.

Ktoś się zdenerwował i postanowił napisać PROTEST POST :P Idę o zakład, że to jakaś niewydepilowana tzipa z pajęczyną !!! Chociaż boi się pająków. :P

Mnie też by rozjjebało, jakbym był normalny. :O Ale nienormalnie wiem co Ty przygotowałeś na kobiety "facecie" ... standarcik fura, skóra i komóra. :P No ba jeszcze jakieś legowisko ;) ......

Gość ERNESTTTT
ALE TO NA GORZE TO JA PISALEM NAPRAWDE. SAMI SPRUBUJCIE, MOWCIE KOBIECIE NP, ZE MACIE DUZE ZEMBY. ONE JAK SLYSZA "DUZY" "DUZO" TO JUZ MAJA MACICOSPLYW. NO A ZE NOGE MAM NAPRAWDE 118 CM TO I TAK PRAWDA, SZACUNKU TROSZKE.

To w takim razie masz ślinotok, który już dawno powinni zauważyć twoi opiekunowie. :O Inaczej zapełnisz ten brodzik i się utopisz we własnych wydzielinach. :O I nie myśl sobie zaraz, że jesteś "ql" :O Przed tobą byli tacy co rzygowinami zakończyli swój żywot a do dziś słychać to: http://www.youtube.com/watch?v=yWRIoaWy1ko&feature=related ... to mi i tylko dla MNIE ;) zapuściła pewna laska z Kafe i do tej pory nie wiem kto to jest. :)

Gość ERNESTTTT
JAKIS JEBNIENTY JESTES, SPIERDALAJ Z MOJEGO TEMATU O DLUGIEJ NODZE :/

Gość miss germany 56780
a ile masz wzrostu

Gość you and me together
to bylo dobre ernescie :D

Gość ERNESTTTT
CZYLI JAKBYM KIEDYS SPOTKAL KOBIETE CO MA 150 CM WZROSTU, TO WEJDZIE W NIA CALA MOJA DLUGA NOGA? DZIWNE TROCHE, PRZECIEZ BEDZIE JA MIALA W GARDLE...