Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cigiero

pocalunki,przytulanie,seks,milo spedzany czas-co to znaczy?

Polecane posty

Gość cigiero

Witam. Jakieś 6 lat temu poznałem dziewczynę która się we mnie zakochała lecz ja ja odrzuciłem mimo ze bardzo mi się podobała miałem 14 lat...widywaliśmy się natomiast na rożnych rajdach,zawodach szkolnych,skrzywdziłem ja bardzo...jakieś 1,5 roku temu zaczęliśmy się spotykać tak przez miesiąc ale do niczego nie doszło poza buziakami,wspólnie milo spędzonym czasem,przytulaniem lecz stwierdziliśmy ze to nie to...(bardziej ona,trochę to przeżyłem).Teraz od 29.08 znów spotykaliśmy się do wczoraj tylko ze było już wszytko.kochaliśmy się 3 razy,przytulanie,pocałunki,buziaki,cieple słowa,no wszystko...i nagle z dnia na dzień znów się popsuło bo ona twierdzi ze nie jesteśmy razem i ze nie ma miłości miedzy nami...nie ukrywam ze bardzo się zaangażowałem...zależy mi na niej,natomiast nie powiedziałem jej ze ja kocham bo to uważam zbyt górnolotne na teraz i za szybko jeszcze-tak mi się wydaje...może się mylę...natomiast co oznaczały te wszystkie ostatnie wydarzenia? proszę o opinie?(mamy po 20 lat za 3 razem jak się kochaliśmy pękła nam prezerwatywa ale nie jest w ciąży,w ostatnia niedziele 10.10.2010 prawie znów się kochaliśmy ale miała tampon bo okres...)Co to wszytko oznaczało dla niej...bo ja czuje ze to coś więcej niż zauroczenie...czy zakochanie...POMÓŻCIE Marcin

Gość prawdziwa obserwatorka
To bylo sprawdzenie, ze to, ze kiedys Cie stracila to byla rzeczywista strata, gdy ja zostawiles .... Widocznie stwierdzila, ze lepiej jej bylo bez Ciebie.

Gość cigiero
ona twierdzi ze jeszcze ma czas na wszytko,ze chce sie wyszalec...a czy to co sie ostatnio miedzy nami dzialo to nie swiadczy o czyms wiecej?

Gość cigiero
ja jej nie zostawilem...nawet nie zaczelismy sie spotykac,gdy sie poznalismy...wiedzialem ze cos do mnie czuje ae to zlalem...:(

Gość prawdziwa obserwatorka
To,ze wtedy zlales, to wystarczajacy powod by zrazic ja do siebie, teraz cierp :o Pocalunki, sex itd...nic nie znacza, jesli nie ma wiezi emocjonalnej, milosci, oddania albo po prostu jest w Tobie cos, co jej nie pasuje niestety :(

Gość cigiero
mialem 14 lat teraz czulem ze jest wiez...