Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja pienicze, co za ludzie

Ludzie!! to sie w pale nei mieści!

Polecane posty

Jaką mam pojebaną rodzine, mieszkamy z babką, ta sie drze cały Boży dzień jak to ona ma źle z nami i pierdoli bez sensu i chce ukladac wszystkim zycie!! Jakas nawiedzona, ja pierdole... Potem o 16:30 wraca wujek bo tez mieszka z nami bo babka mu kazala sie wprowadzic!! ten to tez lezy caly Boży dzień i ogląda czterech pancernych i trzesie dupa przed babka i ja podburza. O ciotkach i kuzynach nie wspomne. PARANOJA!! ja sie jutro pakuje i wypierdalam stad, a matka niech robi co chce, jak bedzie madra to wyprowadzi sie ze mna a jak jest pojebana to niech zostaje z babka.

Ja pierdole, babka nawiedzona, wujek nieudacznik zyciowy i matka masochistka ktora nie chce sie wyprowadzic... Paranoja, rodzinka adamsów.

Gość habadzudzu
myślę że rodzinka adamsów nie była tak pojebana :D :P

Ale naprawde, mozecie mi nie wiezyc ale babka naprawde jakas nawiedzona, 2 tygodnie siedzi cicho potem 5 dni sie drze jak pojebana ze cala dzielnica slyszy, a na koniec sie nie odzywa do konca miesiaca potem znowu sie drze, znowu spokojna a potem znowu sie nie odzywa i beczy i gada ze wyprowadza sie do domu starcow... Parodia. Wszystkie babki tak dziwaczeja na starość??

A najlepsze jest że ona nawet Rydzyka nie ogląda!! Więc ja nie wiem jakim cudem ona tak zdziwaczała... Jebana dewota i synalek nieudacznik...

Jak mnie jutro wkurwi to sie bede czaić tylko ja pierdolne z liscia i nie interesuje mnie czy se polamie biodro czy dysk jej wypadnie.