Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula-lila

co o tym myslicie

Polecane posty

Gość lula-lila

parą jesteśmy 5 lat (!!!!!!!!) od roku mieszkamy razem (wcześniej u rodziców 1rok) ja 25, on 30 lat nigdy nie spaliśmy ze sobą (dziewica+prawiczek- ale to brzmi tragicznie)

Gość juuu
czemu tragicznie? Brzmi swietnie dziewczyno! Po prostu jesteście sobie pisani juz do końca........ razem poznacie co to sex........ i razem dożyjecie emerytury!!!!!!! swietnie to żaden wstyd!

Mam jedno pytanie - czy zaczyna Ci to przeszkadzać, skoro o tym piszesz? Jeśli tak, to porozmawiaj szczerze z partnerem, jeśli nie, to zostaw sytuację tak, jak jest. Są tzw. białę małżeństwa - bez sexu, jest współżycie po ślubie. To wasza decyzja kiedy do tego dojdzie i innym nic do tego. :) Pozdrowienia.

Gość lula-lila
biale małżeństwa to jakas paranoja, masakra, cos czego nie rozumiem, nie pojmuje nie chce. Przeszkadza mi to i on doskonale o tym wie. Normalny człowiek je, śpi, pije, robi kupe i uprawia sex!!!!!!!!!!!!!!!

Więc dlaczego nie rozpoczeliście współżycia? Jak On to motywuje? Jaki ma do tego stosunek? Może ma jakiś wstydliwy problem?

Gość lula-lila
to jest na takiej zasadzie ja:pobzykamy sie on; ładna pogoda ja:jaka pogoda?idziemy sie bzykać on:oj oj czuje że głowa mnie boli' ja;nie udawaj on; znów sie czepisza? ty zawsze.... ty nigdy.... bo ty to..... i jest kłótnia nie wiadomo o co. koniec

Gość nojapierdolę
koleś ma 30 lat, dwa lata z baba mieszka i nie uprawiacie sexu? to co wy kurrwa robicie? :classic_cool:

Gość lula-lila
jakies buźki sie porobiły- nie miałam zamiaru ich wstawiac :)

Gość nojapierdolę
naprawdę wyrazy współczucia, nie rozumiem tylko po co ty tkwisz w czyms takim i życie marnujesz, niech on swoje marnuje sam, bez ciebie

Gość lula-lila
ja pracuje, on szuka spacerujemy, podróżujemy (o kurwa ale to brzmi żałośnie) ostatnio czytałam na jakims forum o onanistach - zastanawiam sie czy on tak nie ma bo nie znajduje wytłumaczenia

Gość lula-lila
serce mówi- może się zmieni a rozum- spierdalaj jeszcze dzis

Gość nojapierdolę
kochana, doskonale wiesz że sie nie zmieni, zostaw go, szkoda cie, naprawde i nie miej wyrzutów sumienia

Gość lula-lila
ginekolog patrzy na mnie jak na dziwadło znajomi nic nie wiedzą, bo mi wstyd koleżanki rodza dzieci a ja?

Gość śa ludzie nie potrzebujacy
seksu ( albo mało) jest ich 5% ok ,tak samo, jk s seskoholicy ( odchy lka w drugą stronę) Dobrze,zescie sie akurat oboje dobrali.

Gość nojapierdolę
myśle że wiesz co masz zrobić tylko nie masz pojęcia jak sie za to zabrać i brakuje ci odwagi a to źle, nie bój się i nie wstydź sie tego zrobić

Gość lula-lila
dobralismy się źle- pod wzgledem sexu, reszta jest taka se. Mój poprzedni facet był 100% inny ale ja wtedy byłam za młoda na te rzeczy.

Gość lula-lila
nojapierdolę masz 100% racji :)boje sie bo taka decyzja wywróci mi zycie do góry nogami, bo pociagnie za soba duzo innych zmian

Gość nojapierdolę
źle myślisz, ta decyzja nie wywróci twojego życia do góry nogami, wywrócone to masz teraz!!!!!!!!!!!!!! da decyzja pozwoli przywrócic twemu życiu normalność!!!!! powtarzam, nie bój się, tkwisz w chorym zwiazku bez przyszłości przemyśl to sobie porzadnie i zastanów jakiego życia byś chciała bo jestes teraz zaplątana i pogubiły ci się sensy

Gość lula-lila
nojapierdolę- skąd to wszystko wiesz?

Gość nojapierdolę
bo mam duzo lat i trochę wiem o życiu :)

Gość lula-lila
i myslisz że u mnie się nic nie zmieni?

Gość nojapierdolę
na pewno zmieni - na normalne bo jakie jest teraz?

Gość lula-lila
ale czy myslisz że w tym związku może sie cos zmienić?

Gość nojapierdolę
uważam że nie ale moje zdanie jest nieistotne, istotne jest twoje zdanie czy w tym zwiazku może sie cos zmienić?

Gość lula-lila
no ciągle mam nadzieję :P ale jak sie spokojnie zastanowić, rozważyć za i przeciw to kiepsko to wszystko wygląda. Dla facetów to powiedzmy normalne, że namawiają dziewczyny na sex, przytulanko itp, ale kobieta prosząca o sex itp. staje się żałosna i traci wartośc we własnych oczach.

Gość nojapierdolę
wiesz, mozna sobie pogadać ale to twoje życie i twoje decyzje od jak dawna żyjesz ta nadzieja?

Gość nojapierdolę
a płeć raczej nie ma znaczenia, w kazdym przypadku jeśli partner musi prosić drugiego o sex to jest sytuacja nienormalna i na pewno niekomfortowa