Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leruan

Powrót do byłej - możliwe?

Polecane posty

Witam, Niedawno rozstałem się z kobietą. Byliśmy razem 2 miesiące. Między nami była niesamowita chemia, byliśmy bardzo szczęśliwi razem. Niestety po ponad miesiącu zaczęło się wszystko sypać. Głównie z mojego powodu. Wszystko działo się zbyt inetnsywnie, zacząłem się bardzo mocno w to wszystko angażować, a ona nie nadążała za mną. Chciałem z nią spędzać każdą chwilę i niestety czasem robiłem jej wyrzuty że spotyka się ze znajomymi , a nie ze mną - to było bardzo głupie bo i tak spędzaliśmy dużo czasu razem a do zazdrości nie miałem powodu. Chciałem wszystko dla siebie. Niestety po dwóch miesiącach powiedziała mi, że między nami koniec, że jest całkowicie zablokowana w stosunku do mnie - za bardzo sie spinam, ale jej bardzo zależy na mnie i chce żebyśmy pozostali przyjaciółmi. Mówi, że obudziła się pewnego dnia z myślą, że powiem jej, że ją kocham, a ona jeszcze nie będzie gotowa na odpowiedź. Rozstaliśmy się plącząc sobie wtuleni w ramionach długo ( ona mi powiedziała, że na zawsze jestem jej Księciem, a ja że ona Księżniczką. Obiecaliśmy sobie, że wszystkie plany jakie mielismy (tj. koncerty, imprezy, wyjazdy np. w góry i tak zrealizujemy). Mam 22 lata, Ona 23 i Dużo wyniosłem z tego związku dużo się nauczyłem, niestety człowiek uczy się na błędach. Czy jest szansa, że możemy być jeszcze kiedyś razem?? Z góry dzięki za odp!

Gość szczesliwa jaaaaa:)
poprzez to chciala Ci dac do zrozumienia zebys sie zmienil i postaral teraz o nia, poki jeszcze jest zainteresowana. ale warunkiem koniecznym jest Twoja zamiana.

Madra i szczera dziewczyna, wywalila kawe na lawe i mowi bez ogrodek jak jest - docen to, nawet po fakcie. Co do widokow na przyszlosc - trudno wyrokowac, jednak male swiatelko w tunelku widac o ile sie mocno postarasz ... nadzieja zawsze umiera ostatnia :)

Gość szczesliwa jaaaaa:)
zwolnij tempo i sprobujcie jeszcze raz...

Bardzo docieniam to co powiedziała. Dziś na pewno nie możliwy jest powrót, z powodu tej blokady. Na pewno potrzeba teraz czasu. Od rozstania minąl ponad tydzień i codziennie mamy ze sobą kontakt telefoniczny lub piszemy do siebie. Może jakiś czas bez kontaktu by dobrze zrobił? Tyle, że Ona jest bardzo otwartą osobą na nowe kontakty, a nie chciałbym jej stracić!!!

I to był mój pierwszy związek, w którym czułem, że naprawdę jestem szczęśliwy i nigdy nie byłem tak bardzo załamany po rozstaniu. Ona (uznajmy Victoria) miała już 2 dłuższe związki 2 i 3 letnie, ale jak mówi nigdy nie przeżywała rozstania w taki sposób. Jednak jak mówię, jest otwarta i dziś potrafi już jeździć na rózne imprezy i się bawić, a ja nadal mam milion myśli w głowie, mam żal do siebie i nie potrafie jak Victoria. Ona mnie traktuje jak dobrego kumpla, a ja gdy na Nią patrze widze wszystkie te najpiękniejsze chwile.. Czy myślicie, że ta chemia może kiedyś wrócić?

Gość nimfamorska
prawie wszystko jest możliwie.... ale po co?

Gość szansa pewnie jest
bedziecie sie widziec na koncertach, to zobaczysz moze ona chce sie jeszcze wyszalec, nie spiesz sie i spotykajcie sie dalej