Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżciemigozostawic

CHCE GO ZOSTAWIC, ZMOTYWUJCIE MNIE

Polecane posty

a Ty zastanów sie pod którym nickiem w koncu piszesz :D dobranocccc

Gość buzhbzub
Zmieniam nicki, bo pisze w roznych tematach i nie jest to zbyt wazny powod do rozmyslan :) Idz do swojego faceta przeruchaj go potem pisz dalej o tym jak bardzo Ci z nim zle :) Dobrej nocy zycze.

:D

Gość buzhbzub
Juz otwiera usta zeby ciagnac facetowi.

Gość weWŁASNYMdomuuuuu
mi sie wydaje kolezanko, ze juz nie masz jak dgryzc autorce, sprawa wyglada tak a nie inaczej, ale ona jesli jest niemila to robi to z klasa, a nie tak jak ty posługujesz się jezykiem wyuzdanej gimnazjialistki... autorko, 3mamm kciukiiii ;)

Gość buzhbzub
Jestem facetem i pisze jak mi sie podoba. Moge pisac kulturalnie, ale po chuj, ja robie co mi sie podoba, a autorka sama nie wie czego chce. Ja z nia nie dyskutuje, a opisuje glupoty, ktore ona tu wypisuje.

Gość buzhbzub
Z reszta ja nikomu nie dogryzam, pisalem tylko o tym, ze ona nie wie czego chce.

Gość buzhbzub
Spierdalam, dobranoc :)

Gość no chyba se pierdolnę
SMUTNA ONA na litośc boską, zostaw tego Karola w pizdu, bo sie tutaj od ponad roku co tydzień produkujesz, on Cię wyzywa, Ty jego, on w Ciebie rzuca kebabami, Ty nie lepsza. Jesteście obydwoje patologiczni w pierony, ale osobno jeszcze macie szansę. Ja już normalnie rzygam od tych Twoich tematów i wcale ich nie szukam, tylko Ciebie pełno.

Gość no chyba se pierdolnę
urwało mi wypowiedź :P Skoro zachowanie z powyższego linka nie zmotywowało Cię to rozstania to ja przepraszam bardzo, ale nie mam pojęcia co miałoby CIę zmotywować. Może jeśli pewnego dnia w ferworze tych patologicznych zachowań jedno z Was zrobi kalekę z drugiego(czego absolutnie NIE życzę), to się opamiętacie i dacie sobie w końcu spokój ze sobą.

Gość to jest chorechore
Smutna, takich jak wy powinno sie leczyc. Oczywiscie caly swiat trzeba zaangazowac w to, jak bardzo wam źle. Ale po co ? Jak jest źle, to się zmienia i tyle. Stąd sie wlasnie biora rodziny patologiczne. A zreszta, pisalas kiedys tez o swoim wygladzie, i chyba jednak nie jest tak rozowo , skoro musisz trzymac sie tylko jednego. Jestes prostaczka ktora musi od niemal 16 roku zycia miec jednego CHlopa i sie go trzymac ;d;d oh oh jaka ty jestes biedna. pusto masz w glowie ityle dziewczyno