Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalalmana...

Chyba jestem w ciazy.

Polecane posty

Gość Zalalmana...

Pogada ktos? Zyc mi sie nie chce...

wpadka ?> a warunki materialne ? tatuś dziecka a to chyba najpierw potwierdź by sie zamartwiać

Gość quweta
witaj w klubie ja chyba tez:O

Gość dhddddddddd
A po czy to stwierdzacie?

Gość quweta
ja daje sobie jeszcze 2 dni....jesli nadal nie dostane okresu testuje

wcale nie tak latwo zajsc w ciaze, ja staralam sie 6 miesiecy, dopiero po 20 dniach od spodziewanej miesiaczki test wyszedl pozytywny, nie ma sie co stresowac najlpiej zrobic test:) Ile masz lat?

Gość Zalamana_bardzo
Zmienilam nick. Ja robilam dwa testy. Wyszly negatywnie,byc moze dlatego,ze pod wplywem alkoholu bylam. Okres mi sie spoznia 17 dni. Do lekarz sie boje pojsc,wogole mieszkam za granica,wizyta pewnei droga jest,a ja kasy nie mam. Na ojca dziecka mysle ze moge liczyc,ale nie kocham Go. Nie chce z Nim byc. Nie wiem co robic...

Gość Zalamana_bardzo
Mam 21 lat. Nie mam warunkow,aby utrzymac te dziecko.

Mieszkasz w anglii?: idz do "walk in centre" oni cie przetestuj za darmo, jak test jes negatywny o pewnie nie jests w ciazy, ale i tak idz do lekarza 17 dni to dlugo,spoznienie okresu moga spowodoac rozne czynniki i zaburzenia, mi sie raz spoznial miesiac potem przyszla..powodz, na przyszloscidzdo klinkiki zdrowia seksualnego oni ci poradza antykoncepcje (za darmo)

Gość Zalamana_bardzo
Elcia...gratuluje Ci. Ja niestety nie moge sie cieszyc z tego, ze prawdopodonie bede mama.

Gość quweta
ja 25. Jeśli jednak bede -usune

Gość Zalamana_bardzo
wiecie może czy da się jakoś po cichu sprzedać to dziecko na jakieś organy albo co?

Gość Zalamana_bardzo
Elcia..dziekuje za rady. Mieszkam w Grecji. Tutaj nic nie jest bezplatne. Mozesz mi powiedziec,czy to ze bylam pod wplywem alkoholu,gdy robilam test moze miec wplyw na jego wynik?

ja mialam 19 lat jk uodzilam syna, bylam na 1 roku studiow, bardzo balam sie mamie powiedziec, rodzice ucieszyli sie wszystko kupili la dziecka a ja kontunuowalam nauke, chyba wszystko zalezy od rodziny moze pogadaj z mama dyskretnie, najpierw upwij sie na 100% czy zaszlas

wplyw na test mialo by jedynie wypicie bardzo duzej ilosci zwykle wody ale podkreslam bardzo duzej ilosci:) zron test rano z 1 moczu na 100% bedziesz wiedziec, moze zmiana klimatu spowodowala opoznienie

Gość Zalamana_bardzo
Podszywowi bardzo dziekuje...ale niestety nie mozna mnie juz bardziej dobic. Na Twoje komentarze zlewam. Nawet nie zycze Ci zebys byl\a w takiej sytuacji jak ja.

Gość koktajlMleczny
nie martw sie na zapas! to nie zdrowo dla dziecka :P:D Serio, nie martw się,będzie ok.

Gość Zalamana_bardzo
Elcia...ok,dziekuje Ci bardzo. Zrobie tak jak napisalas. Moja mama by to bardzo przerzyla,wiem ze staralaby sie mi pomoc,ale wiem tez ze nie dalybysmy rady. Z moim tata kontaktow nie mam,wiec na Jego wsparcie nie mam co liczyc.

Gość różniczka
historia się powtarza, stara latawica puszcza się na lewo i prawo i córka taka sama.

Gość koktajlMleczny
Nie wiesz na 100% jakby zareagowała mama.. a może by się bardzo ucieszyła z wnuczki albo wnuczka? a już na pewno co innego jakby zobaczyła maleństwo:) Zrób test z rana i sie przekonasz o ciazy...

Gość koktajlMleczny
poza tym dziecko to nie koniec swiata, cos o tym wiem.

Gość Zalamana_bardzo
quweta...a Ty dlaczego chcesz usunac? Mleczny...dziekuje za pocieszenie. jak bym tylko mogla urodzic te dziecko,to wogole bym sie nie martwila

Gość Zalamana_bardzo
Rozniczka...Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz w swojej wypowiedzi. Moj tato nie jest z Nami,dlatego bo wybral inne zycie. Ja nie chce utrzymywac z Nim kontaktu tylko i wylacznie z mojego wyboru. Ojciec mojego dziecka to moj pierwszy partner,jestesmy razem od 3 lat. Nie wiem jakim prawem Nas obrazasz?! Na przyszlosc zastanow sie nad swoimi slowami zanim znow kogos zranisz. Moze lepiej przeanalizuj swoje zycie,a nie wpierdalaj sie do innych.

Gość postaraj się jak najszybciej
upewnić się o tej ciąży, bo może panikujesz na zapas. Wiem, że to może zeżreć dużo nerwów, nawet jeśli to tylko fałszywy alarm. A jeśli już jesteś to naprawdę jest wiele rozwiązań, usiądziesz i wybierzesz coś dla siebie.

Gość Zalamana_bardzo
Rano zrobie test. Boje sie! Bardzo!!! Dla mnie innego rozwiazania niz usuniecie nie ma. Wiem,ze bede zalowala i cierpiala do konca zycia... Dziekuje za wsparcie. Bardzo mi byly potrzebne Wasze rady.

Gość quweta
dlaczego? bo od zawsze widziałam ze nie chce miec dzieci, nie lubie ich draznia mnie i dlugo tak moglabym wymieniac

Gość Zalamana_bardzo
To wspolczuje Ci bardzo. Po czesci wiem co czujesz... :(

Gość postaraj się jak najszybciej
No ok, aborcja to też jest rozwiązanie, wprawdzie w Polsce nie jest to takie proste, ale możliwe i na pewno coś wymyślisz. Do przyjemności to nie należy, ale chyba jest większą przyjemnością niż poród. Zrobisz jak zechcesz, a w ogóle to życzę Ci, żebyś nie musiała jednak nic robić.